LIGA 1  ·  CORONAVIRUS

Serialul online care l-a făcut să plângă pe Viorel Moldovan: „Mi-au dat lacrimile să văd asta”

Viorel Moldovan își petrece pe Netflix perioada de izolare
Viorel Moldovan își petrece pe Netflix perioada de izolare

Marti, 24 Martie, 16:46

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit astăzi despre modul în care își petrece timpul liber, în plină pandemie de coronavirus și stare de urgență.

Fostul atacant al naționalei a mărturisit că urmărește serialul-documentar „Sunderland 'Til I Die”, realizat de cei de la Netflix. 

„Sunt în autoizolare cu toată familia, n-am ce să fac. Mă uit la un documentar pe Netflix despre Sunderland, mi-au dat lacrimile să văd prin ce purgatoriu a trecut acest club. Mă gândeam la toată suflarea fotbalistică, mă gândeam la fani”, a spus Moldovan, la TV Pro X.

„Sunderland 'Til I Die” e un serial-documentar lansat pe Netflix în 2018. Producția urmărește clubul Sunderland pe durata unui întreg sezon (2017-2018, campionat la finele căruia echipa retrogradează din Championship) și subliniază atașamentul necondiționat al fanilor față de club, rămas intact, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat echipa, prăbușită în prezent în League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia.

VIDEO. Trailer Sunderland Til` I Die:

Citește și alte șitiri despre Liga 1:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

Nicolae Alin Neag  •  24 Martie 2020, 20:18

Pe 1 aprilie apare sezonul doi!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1