FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Documentele care arată că Bokila aparţine definitiv Petrolului: ”Fugar, nu victimă!”

Documentul de plată de la Petrolul către Waregem, datat 13 iunie 2013: în termen
Documentul de plată de la Petrolul către Waregem, datat 13 iunie 2013: în termen

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 21:41

Antrenorul de la FK Krasnodar, Slivo Muslin, e şi el bulversat de situaţia jucătorului, care se prezintă liber de contract, în timp ce Petrolul şi Waregem îşi revendică în paralel proprietatea asupra atacantului Jeremy Bokila, de la Petrolul.

Dispărut fără urmă, Jeremy Bokila continuă să împrăştie confuzie în întreaga Europă. Ajaccio l-a pierdut pe traseul România - Olanda, iar FK Krasnodar admite că intră şi ea în caravana dilemelor născute în jurul atacantului congolez.

Antrenorul formaţiei ruse, Slavo Muslin, a recunoscut ieri, pentru GSP, că "jucătorul ne interesează, dar are probleme cu actele. Clubul nu ştie cu cine să discute transferul". Apoi, a infirmat că Bokila ar fi ajuns în ultimele zile în cantonamentul lui Krasnodar din Austria: "Nu l-am văzut, noi ne-am şi întors acasă între timp".

Vivi pune gaz pe foc
De la Ploieşti, fostul manager al Petrolului, Valeriu Răchită, a tulburat şi mai rău apele: "Plata pentru Bokila s-a operat mai tîrziu decît trebuia. Waregem n-o recunoaşte, ar fi trebuit făcută pînă la sfîrşitul lunii mai. Banii au ajuns ulterior".

Documentele pe circuitul Petrolul - Waregem prezintă însă, deocamdată, altceva: că ploieştenii şi-au îndeplinit obligaţiile financiare, iar Bokila aparţine "lupilor". Asta dacă nu mai apar alte înţelegeri neaşteptate!

Primele acte dau dreptate "lupilor"
Punctual, lucrurile arată aşa, cu menţiunea că şefii prahovenilor îşi păstrează atitudinea faţă de fotbalist, calificat drept " fugar, nu victimă":

- în contractul Waregem - Petrolul, la articolul 2, e prevăzut că ploieştenii obţin drepturile federative ale jucătorului dacă îşi manifestă alegerea expresă, printr-o scrisoare de opţiune, pînă la 31 martie 2013 şi achită 200.000 de euro înainte de 1 iulie 2013

- pe 12 martie, în termen, Petrolul activează opţiunea pentru Bokila, document înregistrat la club cu numărul 471

- pe 5 aprilie, Waregem eliberează deja factură către Petrolul, care, pe 13 iunie, cu peste două săptămîni înainte de scadenţa din contract, achită 190.000 de euro. Diferenţa de 10.000 de euro reprezintă procentul de formare/promovare, cuvenit cluburilor care l-au crescut pe Bokila.

2,5 milioane de euro e clauza de reziliere pe care a vrut s-o introducă Petrolul în contractul lui Bokila: impresarii şi jucătorul au solicitat doar un milion, iar filmul s-a rupt

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  12 Iulie 2013, 22:35
Postat de darvvin0 pe 12 Iulie 2013, 14:41

BOKILA A SEMNAT NOUL CONTRACT ? PERIOADA DE IMPRUMUT A EXPIRAT DECI TREBUIE SEMNAT UN ALT CONTRACT.

imprumutul s-a facut cu warengem, nu cu bokila...bokila a semnat imprumutul in care era specificata clauza de cumparare definitiva , cat a avut contractul cu warwgem ,atat trebuie sa stea la petrolul, cu contract sau fara...drepturile federative pot fi detinute si de altcineva decat cluburile spre exemplu(impresari gen becali) nu poate juca la alta echipa daca detinatorul drepturilor federative nu e de acord.

bridges
bridges  •  12 Iulie 2013, 14:58

Cititi in celalalt site adevarul despre Bokila si modul in care Petrolul nu a stiut sa gestioneze contractul cu el

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  12 Iulie 2013, 14:56

in spatele acestei situatii se afla Prodan-ca!cel mai bun transfer pe care-l poate reusi sa-l faca vreo echipa este coorva asta penala!ea face jocurile murdare din campionat si ajuta la castigarea campionatelor!e transferul cel mai cautat:))))))))))))))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează