FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Doi apostoli

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

Mijlocasul Iulian Apostol si atacantul Bogdan Apostu sint vizati de Lacatus la Arad.UTA vizeaza doi marinari la pachet. Mijlocasul Iulian Apostol (26 de ani) si  Bogdan Apostu (25 de ani) sint pe lista de prioritati a Aradului, dupa ce ambii au fost anuntati de conducerea Farului sa-si caute alte echipe. Cei doi fotbalisti au refuzat diminuarea contractelor, impreuna cu Tibor Moldovan. De altfel, Apostol si Moldovan se afla impreuna in Ungaria, incercind un transfer la Honved Budapesta. Mijlocasul e cotat de Farul la 300.000 de euro, dar oficialii aradeni spera sa reduca din pretentiile constantenilor.

Presedintele Nicolae Bara a confirmat ieri ca doreste sa-l transfere pe cei doi "marinari", dar asteapta, pentru inceputul saptaminii viitoare, clarificarea situatiei lor. " Apostu si Apostol se afla in aceeasi situatie. Vom vedea ce se poate face. Deocamdata nu am inceput nici un demers oficial", a declarat Bara. Apostu a evoluat in sezonul trecut la UTA sub forma de imprumut.

"Revin"
Atacantul Bogdan Apostu si-a dat acceptul pentru a se intoarce la UTA, dar negocierile cu Farul sint dificile. "Vreau sa revin la UTA. M-am pregatit toata perioada, asa ca n-as reveni neantrenat", a spus jucatorul. sansele ca Apostu sa fie lasat sa plece liber de contract sint insa infime. Pe masa lui Bosinceanu se afla deja o oferta de la FC Brasov, in valoare de 200.000 de euro, dar si o solicitare din Anglia, pentru care patronul Farului a stabilit un pret de 500.000 de euro.

Frig in Austria
UTA a efectuat ieri primele antrenamente la Filzmoos, unde vremea este extrem de rece. Zilele trecute, temperatura a scazut pina la 4 grade, ploaia transformindu-se in lapovita! Prima sedinta de pregatire a fost una axata pe forta si rezistenta, iar dupa-amiaza s-a intrat pe teren, Lacatus programind un antrenament cu mingea. (Radu Romanescu)

Au gasit adversari
Directorul sportiv Marcel Coras a reusit sa perfecteze, la fata locului, amicalele din Austria. Aradenii intilnesc Travia Simferopol (Ucraina) azi de la ora 18:00, Zaglebie Lubin (Polonia) pe 10 iulie, FC Fulnek (Cehia, liga a II-a), Zaporoje (Ucraina) sau Osijek (Croatia) pe 13 iulie, Steaua Rosie Belgrad pe 15 iulie si Larissa (Grecia) pe 17 iulie. (Radu Romanescu - Arad)

Tucho spionat
UTA nu a renuntat nici la intentia de a-l aduce pe brazilianul Tucho inainte de startul sezonului. "Cineva de la UTA va fi in Brazilia pentru a-l urmari pe jucator. Poate reusim sa-l aducem in august", a spus presedintele Bara. Brazilianul de la Bahia (liga a 2-a) costa un milion de euro. "E doar de-o luna in liga secunda. Daca era in prima, costa dublu", a conchis Bara.

Satelit la Ineu
UTA si CS Ineu au incheiat un protocol de colaborare prin care echipa din liga a III-a va deveni "satelitul" Aradului. Ineul va asigura toate cheltuielile legate de competitii, fonduri de premiere, cazare, masa ori transport. Bugetul alocat de primaria Ineu pentru sezonul urmator e de 360.000 RON. UTA va transfera la Ineu jucatorii imprumutati la alte cluburi, 5 juniori si jucatorii folositi sezonul trecut la echipa satelit, Gloria, cu care s-a incheiat colaborarea. Noul tehnician e Lucian Tetileanu, fost tehnician la centrul de copii si juniori al UTA. (Liviu Munteanu - Arad)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează