FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Doi dintre cei mai buni gălăţeni ar putea părăsi Oţelul » Steaua a pus ochii pe ei!

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 15:36

Situaţia financiară delicată a Oţelului îi preocupă pe oficialii gălăţeni, iar aceştia speră ca prin vînzarea unor jucători să obţină venituri ce i-ar putea ajuta în perioada de reorganizare impusă de procedura de insolvenţă.

Directorul general Narcis Răducan a dezvăluit că doi dintre cei mai buni oţelari, Cătălin Iorga şi Ionuţ Neagu, ar putea părăsi gruparea gălăţeană, fiind purtate în acest sens discuţii cu mai multe echipe, printre care şi campioana en-titre, Steaua.

"Sîntem în discuţii cu 2-3 cluburi pentru Iorga şi Neagu, încă nu avem oferte scrise. Este un interes şi din partea Stelei, încă nu a fost pus pe hârtie, pînă la urmă asta înseamnă o ofertă concretă din partea unui club. Dacă vom avea oferte proporţionale cu valoarea jucătorilor îi vom lăsa să plece. Au jucat în Champions League, preţul este pe măsura nivelului la care au evoluat şi încă evoluează.

Orice transfer ajută la planul de reorganizare, dar asta nu înseamnă că îi vom vinde contra sumei de 500.000 de euro", a declarat Narcis Răducan.

"Vă asigur că echipa va rămîne la Galaţi cu toate problemele care există. Unele s-au rezolvat, altele sînt în curs de rezolvare" - Narcis Răducan

Cătălin Iorga - mijlocaş lateral şi Ionuţ Neagu - mijlocaş central sunt cotaţi de site-ul transfermakt.de la 1.200.000 de euro, respectiv 900.000 de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  30 Iulie 2013, 00:46

Neaugu chiar e meserie,dar nu cred ca-i va da drumul .

sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  19 Iulie 2013, 19:48

Iorga are contract pana la anul cu Otelul,in iarna semneaza cu Steaua,si Otelul o sa mai ia fix 0 lei pe el.Neagu nu cred ca ar mai fi neaparat necesar,Steaua are sufiecienti mijlocasi centrali.Iorga e mai mult o inlocuire a lui Costea.Sa nu uitam ca mijlocas central este si Nistor de la Pandurii caruia ii expira contractul anul viitor si pe ala putem sa-l luam mok.

lucell
lucell  •  19 Iulie 2013, 19:12
Postat de gabonne1982 pe 19 Iulie 2013, 19:05

nu stiu cum se face dar steaua este mereu "hiena" care devoreaza "cadavre".Cand s-a desfiintat Unirea Urziceni,cei mai buni jucatori s-au dus la steaua,cand Craiova a fost dezafiiliata,la fel.Acum vad ca Otelul se dezintegreaza si sunteti primii care vor sa profite ...

Ce uiti sa mentionezi e ca Steaua a cumparat "cadavrele" nu le-a luat mocca precum altii.ASA CA MUCLES!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close