FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doi dintre preferații lui Becali, criticați dur în direct: „Mari fotbaliști? Las-o încolo! Sunt morți!”

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 07:17 / Actualizat joi, 14 martie 2024 09:29

Doi dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali, mijlocașii Adrian Șut (24 de ani) și Mihai Lixandru (22) au fost criticați extrem de dur, în direct.

Comentatorul Bogdan Cosmescu a analizat prestațiile pe care FCSB le-a avut în ultimele etape și a avut un discurs dur la adresa celor doi jucători, care se numără printre favoriții lui Gigi Becali și pe care patronul FCSB i-a lăudat în dese rânduri.

Cine aduce titlul? Cine decide lupta pentru Europa? 6 jucători-cheie care pot influența play-off-ul
PLAY-OFF
Cine aduce titlul? Cine decide lupta pentru Europa? 6 jucători-cheie care pot influența play-off-ul

Critici vehemente către Adrian Șut și Mihai Lixandru

„Eu nu văd cum FCSB ar putea juca mai bine. Eu nu văd de unde! Ăia la mijloc, Şut, Lixandru, sunt morţi. Unii care nu ştiu nimic!

Eu nu am văzut meci că asta, cel contra Rapidului. Ce a jucat FCSB în prima repriză? Nu a jucat nimic! Dar de ce mă mir eu de Lixandru? A devenit brusc Lixandru mare fotbalist?

Nouă ne spune Gigi Becali şi înghiţim imediat. Lixandru este mare fotbalist? Las-o încolo! Şut e mare fotbalist? Nu mi se pare”, a spus Bogdan Cosmescu la OrangeSport.

Uite care e treaba. Deci, ați văzut cum a zis Florinel Coman? A spus «A fost o lecție din care trebuie să învățăm». Dumnezeu le dă lecții și îi cercetează pe cei pe care îi iubește. Pe mine m-a cercetat și rezultatul a fost foarte bun. Dacă nu era 0-4, poate nu înțelegeam.

Au jucătorii vreo vină? E vina mea. E vorba de trufia mea. Am stat și m-am gândit că am zis că batem cu 4-0. Prima repriză a fost a noastră, dar după aceea a zis Dumnezeu «Ți-am făcut echipă, dar iei bătaie. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a deșteptat. Totul a făcut Dumnezeu. Nu e vina jucătorilor, ei au jocul lor. Nu a fost pentru ei, ci pentru mine.

- Gigi Becali, după 0-4 cu Rapid

VIDEO. Alexandru Bourceanu: „Campionatul rămâne deschis. Fiecare echipă are atuuri, iar cel al Rapidului e că joacă bine cu echipele mari"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
FCSB
Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
Elias Charalambous mai primește și vești bune » Un jucător polivalent revine la FCSB
FCSB
Elias Charalambous mai primește și vești bune » Un jucător polivalent revine la FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  14 Martie 2024, 16:28

Presa vișinie continuă cu aceleași prostii, ca să nu zic k. Mari "specialiști" în fotbal au ajuns toți din presa. Deși analizele lor sunt gen Dragomir, face unul vreun meci bun, gata îl ia Real, face un meci prost, imediat e făcut albie de porci! Mai bune analize tehnice găsești pe net la nespecialisti.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Martie 2024, 11:13

...da ...sunt putini mai buni decat Olaru si Coman ...

soimiisibiu
soimiisibiu  •  14 Martie 2024, 10:55

Are dreptate omul. Cei doi nu mai fac faza de apărare pentru care sunt băgați în teren. Orice acțiune a adversarilor vine direct pe fundașii centrali care sunt depășiți numeric, au și oamenii lor vin și cei din linia de mijloc care ar trebui opriri de cei doi. Uitați la primul gol marcat de Iacob, Lixandru e lângă el inițial apoi îl lasă să plece și ala da gol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close