FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi oameni la care Gâlcă și Rădoi renunțaseră s-au întors alături de Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 12:50

Regula impusă de Mihai Stoica la Steaua, ca echipă să fie păzită de bodyguarzi la toate meciurile, a fost abandonată după venirea lui Costel Gâlcă, dar şi în mandatul lui Mirel Rădoi.

Gâlcă a preferat să nu urce în autocar doi oameni din anturajul lui MM şi să meargă fără pază specială la meciuri. "N-am nevoie de aşa ceva! Ce, ne omoară cineva?! Steaua e o echipă iubită, n-am nevoie de pază", a fost reacţia lui Costel.

Aseară, situaţia s-a schimbat din nou, iar în momentul în care campioana a ajuns la stadion, cu aproape două ore înainte de fluierul de start, primii care au coborît din autocar au fost cei doi bodyguarzi, îmbrăcaţi în echipamentul oficial al echipei! Apoi au urmat Reghe, preşedintele Valeriu Argăseală şi restul jucătorilor plus staff-ul.

Nicu Chiriţă e şeful firmei de pază SAS, cea cu care Steaua are contract, iar acesta este bun prieten cu Reghecampf. El a mers cu roș-albaștrii în toate deplasările, dar şi în cantonamente, stînd nonstop lîngă fotbaliști.

"Nu sîntem noi singurul club care avem bodyguarzi pe lîngă noi. Nu e nimic anormal, și cei de la CFR Cluj au avut", explica MM.

Gazeta a aflat că în octombrie 2013 bodyguarzii angajaţi de Steaua făceau pregătire fizică cu Thomas Neubert, în sala de la stadionul Ghencea.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
manty_one
manty_one  •  15 Decembrie 2015, 18:02
Postat de babahuda pe 15 Decembrie 2015, 17:43

TRANSLATE PLZ

translate in ***.. 8=o....7=j!!...grei de cap,cateii astia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  15 Decembrie 2015, 17:54
Postat de dinamo_fan pe 15 Decembrie 2015, 17:28

deja cand incep blaturile si arbitrajele ca cel de aseara e nevoie de bodyguarzi :)))

vad ca ai ramas frustrat pe 'tema' asta, inseamna ca te deranjeaza criticile aduse in acest sezon (si nu numai) clubului tau sc blatinamo 1948(clona) cand adversarii vostrii fie merg pe teren, fie se dau cap in cap la fiecare atac dinamopist, ori va imping de la spate arbitrii meci de meci; te inteleg TRISTULE

babahuda
babahuda  •  15 Decembrie 2015, 17:43
Postat de manty_one pe 15 Decembrie 2015, 17:30

voi faceti blat meci de meci(jucati in 14)...si nu deranjeaza pe nimeni asa ca:***!

TRANSLATE PLZ

Vezi toate comentariile (19)
Comentează