FOTBAL  »  Superliga  »  ÎL ACUZĂ PE GIGI CĂ I-A ÎNŞELAT

Doi parteneri de afaceri se plîng că Gigi Becali i-a ţepuit: "Ne-a nenorocit!"

Doi parteneri de afaceri se plîng că Gigi Becali i-a ţepuit
Doi parteneri de afaceri se plîng că Gigi Becali i-a ţepuit

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 09:38

Doi fermieri din Botoşani îl acuză pe Gigi Becali că nu le-a plătit 500.000 de păsări comandate prin una din firmele sale, Avicola Iaşi. Păgubiţii spun că datoria este de 1 milion de euro

La sfîrşitul anului 2009, Dumitru Todireanu şi Gică Onofrei, doi dintre marii crescători de păsări din judeţul Botoşani, au livrat societăţii Avicola Iaşi, cumpărată de patronul Stelei, peste 500.000 de pui de carne, potrivit Adevărul.

Todireanu urma să primească în baza contractului 2,4 milioane de lei, iar Onofrei 2,7 milioane de lei. În mai 2010, societatea controlată de familia Becali a intrat însă în insolvenţă, iar acum botoşănenii se află la rîndul lor în pragul falimentului.

„Prin toamnă mi-a răspuns la telefon în cele din urmă, după zeci de apeluri. I-am spus că mă execută băncile, că pierd tot. Mi-a spus sec: «Mi-aţi dat mie ceva personal? Nu vă dau niciun leu». A început să ţipe şi să spună că şi pe el l-au furat nepoţii săi de la Avicola şi nu are ce să-mi facă. Mi-a nenorocit familia acest om", a declarat Todireanu.

Celălalt păgubit, Gică Onofrei, acuză şi el că Gigi Becali l-a păcălit: "Se laudă la televizor că are bani şi este mare creştin... Este un fanfaron ţepar! Creştinismul nu înseamnă să-ţi baţi joc de oameni şi să-i aduci la sapă de lemn".

Gigi Becali a preluat Avicola Iaşi în 2004

Patronul Stelei a cumpărat Avicola Iaşi pe cînd compania se confrunta cu mari probleme financiare. Pentru relansarea activităţii, omul de afaceri a investit aproximativ 12 milioane de euro. La 6 ani după preluarea companiei, Avicola Iaşi a intrat în insolvenţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
riccardo1966
riccardo1966  •  17 Ianuarie 2012, 09:49

Peste asta , nu da nicio masina !?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează