FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TG. MUREŞ 2-0

Doi tehnicieni nemulţumiţi » Levy: "N-avem stadion!" Sabău: "N-am fotbalişti!"

Articol de - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 00:58

Cei doi antrenori au depus cîte o "plîngere" la conferinţa de presă de la finalul partidei

"Vreau să avem un stadion al nostru cît mai repede!", a cerut Ronny Levy imediat după victoria care îl face să se simtă mai sigur pe postul lui. Israelianul simte că Steaua suferă în acest moment cel mai tare pentru că e mereu pe drumuri: "E important pentru orice echipă să aibă un stadion al ei. Noi n-am avut asta şi am simţit că e greu. Nu critic echipa, băieţii s-au descurcat bine. Dar va fi şi mai bine cînd vom avea o arenă a noastră. National Arena e foarte frumos şi mare, ar fi OK să ne stabilim acolo".

Dincolo, înfrîngerea cu Steaua l-a făcut şi pe Sabău să pună piciorul în prag. "Moţu" a pus tunurile pe jucătorii lui: "Din păcate, am fost dominaţi şi la capitolul pregătire fizică, dar şi la atitudine. În acest moment nu putem face faţă echipelor puternice. Am doar patru-cinci jucători cu ritm bun. Ca să joci cu Steaua îţi trebuie opt-nouă fotbalişti, nu patru! E clar că avem probleme, lucrurile nu merg aşa cum mă aşteptam eu".

14 fotbalişti a transferat FCM Tîrgu Mureş în această vară

"Rusescu n-a intrat bine în joc. În mod normal, eu nu fac schimbări atît de devreme, dar s-a întîmplat şi cu Nikolici etapa trecută, şi cu Rusescu acum. Cînd am alte opţiuni, nu există nici un fel de problemă să schimb devreme"
Ronny Levy, antrenor Steaua

"Patru puncte în cinci jocuri înseamnă puţin de tot. Trebuie să găsesc soluţii rapid ca să repar situaţia"
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FCM Tîrgu-Mureş

MM: "Mai bine în Europa decît la TV!"
Mihai Stoica nu a uitat să-i înţepe pe rivalii de la Dinamo pentru ratarea calificării în Europa League. "Nu se poate spune că am intrat în lupta pentru titlu, atît timp cît sîntem la cinci puncte în spatele lui Dinamo. Dacă nu cîştigam era o situaţie catastrofală. Vor veni şi meciurile din Europa, ne va fi greu, dar parcă mai bine ca noi, decît ca alţii care stau şi se uită la televizor!", a spus managerul stelist la DigiSport.

Şase stelişi la lot
Pentru partidele din preliminariile Euro 2012 cu Luxemburg (2 septembrie) şi Franţa (6 septembrie), selecţionerul Victor Piţurcă a convocat şase roş-albaştri, cel mai mare număr de fotbalişti selectaţi din campionatul intern, pe Tătăruşanu, Galamaz, Latovlevici, Nicoliţă, Bourceanu şi Cristi Tănase. Ceilalţi jucători selecţionaţi din Liga 1 sînt: Lung jr. şi Măţel (Astra), Herea (Rapid), Torje (Dinamo), Chiricheş (Pandurii). Ei se alătură celor 12 stranieri: Pantilimon, Săpunaru, Goian, Şt. Radu, Raţ, Ovidiu Petre, Cociş, C. Lazăr, Zicu, Bucur, B. Stancu şi Marica. Deşi nominalizaţi iniţial, "stranierii" Mazilu, Codrea şi Varga nu au mai fost convocaţi. (Gabriel Berceanu)

"Începem să ne reglăm. E devreme să vorbim de titlu, sînt multe etape şi se pot întîmpla multe răsturnări. Important este să ne păstrăm linia asta cu victorii pe linie!"
George Galamaz, fundaş Steaua

"Mi-a fost teamă după penalty-ul ratat de Brandan că ocaziile se vor răzbuna. Tănase e într-o formă extraordinară, a tras echipa după el, cred că va fi anul lui!"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Nu a fost presiune mai puţină, chiar dacă a lipsit Gigi Becali. La Steaua e mereu presiune, pentru că sîntem Steaua şi trebuie să avem rezultat"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

"Steaua trebuie mereu să cîştige. După calificarea în grupele Europa League era foarte important să cîştigăm şi în campionat. Luptăm pe trei fronturi în acest sezon"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
codrinus
codrinus  •  29 August 2011, 16:11

steaua momentan castiga doar datorita calitatilor individuale a jucatorilor..dar o echipa in adevaratul sens al cuvantului nu este...ceea ce joaca steaua se cheama bambilici..doar cu pase lungi,cand atacam pozitional e vai de noi..cream probleme doar pe contraatac,in rest suntem varza..unde e acea steaua care avea o posesie prelungita a mingi,construia cu rabdare..acum toti jucatorii nu sunt in stare sa lege 2 pase,cand au mingea abia asteapta sa scapa de ea..cu jocul actual nu avem nici o sansa sa castigam campionatul sau sa trecem de grupe in europa l

1947fcsb
1947fcsb  •  29 August 2011, 13:12

mitza ii un cretin, acum ca ne-am calificat in Europa nu este zi sa nu spuna ca pentru Steaua este greu si ca prioritatea este campionatul, concluzia este ca iar ne vom face de ras in Europa, nu stiu pentru ce mai mergem acolo, un club de toata jena cu mitza biciclista in frunte...

1947fcsb
1947fcsb  •  29 August 2011, 13:11

mitza ii un cretin, acum ca ne-am calificat in Europa nu este zi sa nu spuna ca pentru Steaua este greu si ca prioritatea este campionatul, concluzia este ca iar ne vom face de ras in Europa, nu stiu pentru ce mai mergem acolo, un club de toata jena cu mitza biciclista in frunte...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează