FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL STUDENŢESC - DINAMO 0-1

Dolha apără doar la echipa a doua » Andone: "Nu am nevoie de serviciile lui"

Zece meciuri a apărat Dolha poarta dinamoviştilor în sezonul 2010-2011, primind 13 goluri / Foto: Raed Krishan
Zece meciuri a apărat Dolha poarta dinamoviştilor în sezonul 2010-2011, primind 13 goluri / Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 13:30

O întreagă discuţie s-a lansat înaintea meciului din Regie dintre Sportul Studenţesc şi Dinamo, în ceea ce priveşte titularizarea sau mai bine zis excluderea din lot a lui Ema Dolha de către antrenorul Ioan Andone.

La finalul partidei de ieri, Andone a discutat şi despre situaţia lui Dolha. "Am preferat să-l trimit la echipa a doua în meciul cu Chindia Tîrgovişte să apere acolo. Nu aveam nevoie de serviciile lui în meciul cu Sportul. L-am preferat pe Bălgrădean pentru că are şi un joc foarte bun de picior. Dolha o să revină probabil la echipă dacă va semna prelungirea, dar nu i se va asigura locul de titular, mai ales că vine după o accidentare", a precizat Ando.

Cu mai mulţi portari în stagiul de pregătire din Turcia, Andone a decis cu cîteva zile înainte de reluarea campionatului să renunţe şi la serviciile lui George Curcă. "Aţi văzut că am renunţat şi la Curcă pe care l-am trimis să apere pe Unirea Urziceni şi a făcut-o destul de bine, cu excepţia fazei din care a primit gol de la Sburlea. Dacă nu lua golul ăla era foarte bine pentru ei, dar şi pentru noi", a mai spus tehnicianul "cîinilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
rhadoo99
rhadoo99  •  28 Februarie 2011, 15:06

Dolha este cel mai bun portar al lui dinamo din ultimul deceniu dupa lobont. ce? lobont nu le comitea? insa amandoi dau siguranta echipei. in plus, dolha este un om de mare caracter, are un discurs bun si e un coleg foarte bun. Cei ce dau in el sunt la nivelul lui turcu ce nu vad decat ce vor sa vada. de cand a jucat la dinamo in afara de acele gafe vizibile, dolha a aparat f bine in multe meciuri (cele cu steaua fiind elocvente). sunt pentru balgradean in viitor insa sa il introduca treptat. la dinamo publicul te poate distruge in cateva meciuri in care nu aperi corespunzator. oamenii nu au rabdare (toti sunt numai de elita in profesiile lor si isi permit sa critice jucatorii...)

kily
kily  •  28 Februarie 2011, 09:43

Distrugatori de fotbalisti...! Asta sunt andone si lacatus! Normal, toti cei ce pleaca de sub comanda lor , se exprima pe masura valorii! Cazul Zicu este cel mai elocvent... Dinamo si Steaua isi ruineaza viitorul cu astfel de ... pedagogi de moda veche!

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  28 Februarie 2011, 08:35
Postat de calinescu_ pe 27 Februarie 2011, 12:56

daca pleaca dolha si apoi moti , dinamo nu mai exista .....!!!!!! DOLHA , MOTI , N'DOYE SI MARIUS ERA COLOANA VERTEBRALA A LUI DINAMO !!!!!! O SA RAMINETI CU ANDONE SI FRATII BECALI ....!!!!!!!

nu cred ca exista superteri dinamovisti cu asemenea pareri! esti 0aie undercover!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează