FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dolha sare la gîtul oficialilor LPF: "Daţi-mi banii sau vă dau în judecată!"

Dolha evoluează acum la Fakel Voroneţ, în liga a doua din Rusia
Dolha evoluează acum la Fakel Voroneţ, în liga a doua din Rusia

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 22:14

Fostul portar al lui Dinamo, Emilian Dolha, îl acuză pe Valentin Cocean, preşedintele Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor şi fost avocat în Ştefan cel Mare, că întîrzie voit decizia

Nu mai puţin de 25 de fotbalişti care au cîştigat memoriile depuse împotriva cluburilor de care aparţin sau au aparţinut aşteaptă hotărîrile scrise ale Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor. Unii încă din luna mai, alţii de la începutul lui septembrie! Cel arătat cu degetul este Valentin Cocean, preşedintele Comisiei şi fost avocat al lui Dinamo.

"Ne mişcăm şi noi mai cu talent?!"
Emilian Dolha s-a săturat să fie amînat de pe o zi pe alta: "Pe 6 septembrie s-a judecat memoriul meu şi a rămas în pronunţare, dar nici pînă acum nu s-a dat decizia, în condiţiile în care Dinamo a recunoscut datoria şi le mulţumesc celor de acolo că nu mi-au pus piedici. Înţeleg că domnul Cocean este foarte ocupat, dar îl rog să-şi găsească cinci minute din timpul său preţios şi să redacteze sentinţa. Hai, serios, ne mişcăm şi noi mai cu talent?! Sau trebuie să depun iar memoriu pentru a-mi recupera banii?".

"Cu Bălan de ce s-a urgentat cînd au fost interese?"
Emilian Hulubei, prim-vicepreşedinte AFAN, este contrariat: "Avem 25 de cazuri, unele din luna mai, şi continuăm să cerem cu disperare să se dea aceste hotărîri. Nu înţelegem care este interesul pentru că în cazul Tibi Bălan, de exemplu, s-a urgentat imediat totul pentru a putea fi legitimat la Steaua! Domnul Cocean ne spune doar atît:

«O să facem şi ne-am propus să!». Dar ştiţi de ce se întîmplă aşa ceva? Pentru că unele cluburi nu au bani şi trag de acest Cocean să nu dea hotărîrile, deoarce, o dată redactate, cluburile trebuie să achite datoriile către jucători în termen de 30 de zile. În caz contrar, conform regulamentului, cluburile ar fi penalizate la fiecare 15 zile cu două puncte!". Valentin Cocean nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzele.

20.000 de euro mai are de primit Dolha de la Dinamo, reprezentînd restanţe salariale

"Dacă se întîmplă aşa ceva cu mine, care am jucat la Dinamo şi la Rapid, atunci cu un jucător de la ligile a doua sau a treia oare ce se întîmplă?!"
Emilian Dolha, portar Fakel Voroneţ

"Am făcut adrese la LPF, iar Dumitru Costin a vorbit cu Dumitru Dragomir. Ne-a spus că ne vom vedea cu membrii Comisiei să discutăm, să rezolvăm problemele, dar nu s-a întîmplat nimic"
Emilian Hulubei, primvicepreşedinte AFAN

"Nu mi se pare normal să dureze luni de zile redactarea unei decizii. Eu depind financiar de acea hîrtie"
Eduard Stăncioiu, portar CFR

Alte cazuri "uitate" de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor:

Fotbalist  - Club - Data judecării
Casian Miclăuş    FCM Tg. Mureş    24 mai
Vojislav Vranjkovici    Dinamo    24 mai
Eduard Stăncioiu    CFR Cluj    26 iulie
Dan Matei    Tg. Mureş     9 august
Dorel Zaharia    Tg. Mureş     9 august
Candido Costa    Rapid    9 august
Bogdan Miron    Astra    25 iulie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blablablabla
blablablabla  •  30 Septembrie 2011, 10:03

Da-i in judecata si gata. Daca primesti banii, retragi plangerea. NU pierzi nimic, pentru ca este conflict de munca si NU platesti timbru judiciar.

vdtot
vdtot  •  30 Septembrie 2011, 04:03

"Nu mai puţin de 25 de fotbalişti care au cîştigat memoriile depuse împotriva cluburilor de care aparţin sau au aparţinut aşteaptă hotărîrile scrise ale Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor. Unii încă din luna mai, alţii de la începutul lui septembrie! Cel arătat cu degetul este Valentin Cocean, preşedintele Comisiei şi fost avocat al lui Dinamo." In cazul lotului CRAIOVA s-au dat aproape imediat deciiziile! DE CE? CINE a avut de castigat? Alooo DNA! Se aude??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează