FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

A murit Dan Silvăşanu, fost preşedinte la FC Argeş

Dan Silvășanu
Dan Silvășanu

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 15:14 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 10:34

Dan Silvășanu, fostul antrenor și președinte de la FC Argeș, a decedat la vârsta de 76 de ani, în urma unui atac cerebral.

Conform paginii oficiale a formației piteștene, Dan Silvășanu a trecut în neființă pe 30 noiembrie. El coordonator al Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, antrenor secund al echipei de seniori în ediția de campionat 1981-1982 și președinte al clubului nostru în trei mandate: 1982 – 1985, 1988-1990 şi 1990-1991.

Silvășanu se pensionase în anul 2010 după mai bine de 40 de ani de activitate la FC Argeș. În umă cu zece luni, dădea o declarație în „Jurnalul de Argeș”, fiind suspect de cancer: „Este vorba despre problema mea aia mai veche. Nu este acută treaba. Am volumul prostatei mărit. Am dat peste niște doctori foarte buni aici, la Pitești, am făcut un RMN și mi-a ieșit bun și urmează ultimul test, și anume puncția, adică să vedem care este originea. La RMN mi-au spus clar că nu am tumoare, nu am celule canceroase, dar rămâne de văzut acum și în interior. Efectele secundare sunt aceleași pe care le-am avut și acum 10 ani”.

VIDEO. Viorel Kraus despre o partidă aranjată din vremurile în care evolua pentru FC Argeș

Citește mai multe știri despre FC Argeș:

EXCLUSIV Primarul Piteștiului, interviu incendiar despre situația de la FC Argeș » Atacuri la antrenor și jucători: „Nu mai pot să accept, mă disperă!”

George Micle, noua senzație a portarilor din Liga 1: „Nu renunț niciodată la mătănii și la cruciulița de la gât!” » De ce n-a rămas la FCSB, deși e stelist de mic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează