FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA

Domnul presiune II » Valerii Moraru a devenit oficial patronul Rapidului! Cele 5 obiective imediate

Articol de - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 22:09

Omul de afaceri basarabean a dezvăluit că n-a fost foarte încîntat că s-au purtat negocieri cu Ganea fără ca el să fie informat, însă momentan antrenorul va fi păstrat în Grant


Vineri noaptea, Adrian Zamfir şi cei patru suporteri cu acţiuni la club i-au cedat lui Valerii Moraru pachetul majoritar. Ieri, într-o conferinţă de presă, afaceristul de peste Prut şi-a anunţat obiectivele imediate.

1. Plata salariilor
" Rapid este un brand mare, era păcat să dispară! Am ales Rapid pentru tradiţie şi pentru suporterii minunaţi. Toată familia m-a susţinut, a fost pentru prima dată cînd familia a votat unanim! Avem un plan pe care îl vom respecta. Cel mai important este ca jucătorii să aibă salariile la zi. Asta voi face prima dată, contează foarte mult ca băieţilor să le stea gîndul doar la fotbal!"

2. Achitarea datoriilor de 4 milioane de euro
"Am cumpărat 75% din club şi urmează şi alte negocieri pentru restul. Am făcut o tranzacţie de proporţii şi urmează şi altele pe care sper să le finalizăm. Vreau să mulţumesc avocaţilor şi clubului care ne-a pus la dispoziţie toate actele. Sînt conştient că urmează o perioadă extrem de dificilă. În acest moment datoriile curente ale Rapidului se ridică la aproximativ 4 milioane de euro"

3. Achiziţii urgente

"Avem mai multe oferte de la impresari străini pentru aducerea unor jucători în Giuleşti. Începem să analizăm toate propunerile pe care le primim, iar de săptămîna viitorare vom decide cu staff-ul tehnic cine va veni. Domnul Ganea are obiective, dar are nevoie şi de condiţii. Noi vom aduce fotbalişti, e o promisiune pe care o facem pentru a rezista în Divizia A".

4. Obiectiv: 17 puncte în 10 partide
"A fost semnat contractul cu domnul Ionel Ganea, chiar dacă acesta a fost negociat în absenţa noastră, lucru care ne-a deranjat. Dar dacă îşi va atinge obiectivele, va fi foarte bine pentru noi. Administratorul judiciar care l-a ales pe domnul Ganea i-a stipulat nişte clauze corecte şi obiective. Dacă nu face 17 puncte în 10 meciuri îl dăm afară!".

5. Modernizarea arenei
"Stadionul nu este al nostru, aparţine Ministerului Transporturilor. Vom începe discuţiile cu cei de acolo, pentru că vrem ca stadionul să fie din nou plin, să vină foarte multă lume şi să fie deschis în totalitate. În curînd vom demara modernizarea arenei".


35 de milioane de euro este averea lui Moraru, acesta fiind proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei


"Am auzit că domnul Massone ar fi zis că vrea să investească 5 milioane de euro. Dacă e aşa, să vină alături de mine, sînt dispus să colaborăm. Dar numai dacă are bani, altfel..."
Valerii Moraru, acţionar majoritar Rapid

Structura acţionariatului în Grant
Nume Procent
V. Moraru 75%
Ad. Zamfir 20%
Fani 5%

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
adwtza
adwtza  •  28 Iulie 2014, 11:20

nu mai e "300" ? este 35?

wwerko80
wwerko80  •  27 Iulie 2014, 16:30
Postat de tbone pe 27 Iulie 2014, 09:48

deci asta acum are avere de 35 de mil euro, parca avea 300?? cu 35 de mil avere nu o sa ajunga Rapid niciodata sa mai fie ce a fost, sa se bata la titlu si sa joace in EUropa, pai atat a luat Steaua anu trecut doar din UCL chiar daca sunt banii gibonului daca stai sa o iei asa, poate chiar mai mult, Rapid o sa fie o echipa de pluton in cel mai bun caz, daca asta baga 1-2 mil de euro pe an cam asa va fi, locul 8-10, doar ca acum retrogradeaza 6 si in fiecare an va juca play out garantat....

ciobanu a primit 35, dar cat a investit inapoi? Cat a investit in ultimii 2 ani? Mai mult de 10 milioane probabil ca nu, cu tot cu salarii. Majoritatea cluburilor din liga 1 nu investesc nici 1 milion. Daca investeste 2 este deja peste medie probabil lol. Rapid si asa a jucat bine aseara, chiar daca ati castigat din 2 greseli ale noastre, si avem o echipa mai puternica decat sezonul trecut. Nu va faceti griji de noi, uitate la steaua ca sa chinuit si a castigat cu ajutorul 2 greseli ale unei echipe nou promovate, in timp ce steaua e campioana ligii ^^ Liga 1 bineinteles =))

sibelius
sibelius  •  27 Iulie 2014, 13:49
Postat de crystyanbet pe 27 Iulie 2014, 12:01

nu mai credeti toate prostiile din "top 300".Eu zic ca omul asta are bani sa sustina echipa la un nivel decent.Stabilitatea este importanta,nu mai merge treaba cu salarii enorme si fotbal zero

Nu conteaza cati bani are, conteaza cati e dispus sa bage in Rapid.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează