FOTBAL  »  Superliga  »  

Donaţie de 25.530 de RON

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Amicalul dintre Pandurii şi Minerul Lupeni a avut mai multe semificaţii. S-a inaugurat instalaţia de nocturnă, dar şi noua tabelă de marcaj electronică ce permite afişarea fotografiilor şi dar şi difuzarea unor imagini filmate. Totodată, organizatorii au decis ca acest meci amical să fie şi unul umanitar, încasările de pe bilete fiind donate unei fetiţe în vîrstă de cinci ani diagnosticată cu cancer.

S-au vîndut toate biletele

Cînd au auzit de cazul Elizei Ploscaru, o fetiţă din Tîrgu Jiu în vîrstă de doar cinci anişori, conducătorii clubului Pandurii s-au gîndit să o ajute cu o anumită sumă de bani. Astfel, s-a decis ca, la primul meci de la Tîrgu Jiu, accesul să se facă contra unei sume de un leu fiecare spectator. Suma rezultată în urma încasărilor de la jocul amical dintre Pandurii Tîrgu Jiu şi Minerul Lupeni precum şi banii donaţi de conducerea şi angajaţii clubului au fost oferiţi deja familei Elizei Ploscaru. Astfel, la jocul de sîmbătă s-au s-au vîndut cinci mii de bilete la preţul de un leu şi două sute de bilete la preţul de zece lei. Suma strînsă în total a fost de 7.000 de lei. Totodată, conducerea tehnică, administrativă, toţi angajaţii şi colaboratorii clubului precum şi jucătorii echipei Pandurii vor dona şi ei suma de 18.530 lei, totalul sumei pentru ajutorul umanitar acordat Elizei Ploscaru este de 25.530 lei.

Texeira a plîns

Antrenorul Joaquim Teixeira a fost snsibilizat de cazul micuţei Eliza. Astfel, la conferinţa de presă, în momentul în care a fost întrebat de acţiunea clubului, Teixeira a tăcut, a lăsat capul jos, după care la zece secunde a ridicat privirea şi cu lacrimi în ochi a spus: „vom ajuta acest copil”. În clipa imediat următoare, vizibil afectat, Teixeira s-a ridicat şi a plecat cu lacrimi în ochi. Tehnicianul pandurilor are în Portugalia o fetiţă în vîrstă de doi ani de care Teixeira este foarte ataşat. „Ines este viaţa mea”, a mai spus Teixeira.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  10 Februarie 2008, 20:13

Teixeira, un om cu suflet mare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează