FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Doping” cu teatru » Dinamoviștii s-au relaxat în cantonament la un spectacol de teatru pus în scenă de către grupul ”Vouă”

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 00:00

Pornind de la ”Cînd rîd eu, rîzi și tu!”, mesajul lui Matei către Fai, pînă la interpretarea melodiei ”Andrii Popa” de către actori și fotbaliști.

Dinamoviștii n-au avut prea mult timp liber în ultima perioadă, cu un program extenuant, astfel că a venit teatrul la ei în cantonament. Cu acordul antrenorului Mircea Rednic, membrii grupului "Vouă" au interpretat la Săftica, în sala de ședințe, un spectacol de teatru intitulat "Școala de agenți".

"Nici o aluzie, astfel se numește programul nostru umoristic, care cuprinde și parodii muzicale", a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor liderul grupului, Adrian Fetecău. Fotbaliștii s-au relaxat și s-au distrat în cele 90 de minute de show.

Cosmin Matei a oferit gluma serii. Cum Collins Fai nu prea a înțeles glumele de început, camerunezul nestăpînind înțelesul tuturor cuvintelor în limba română, mijlocașul i-a transmis fundașului: "Ca să-ți fie ușor, cînd rîd eu, rîzi și tu!".

"Și străinii au fost amuzați de umorul nostru. Lumea a fost impresionată. Ne-am simțit bine. A fost un «doping» cu teatru, am zis noi, că tot a fost meciul cîștigat de «cîini» cu Astra. Fotbaliștii ne-au zis că sîntem «superșmecheri», noi le-am transmis că sînt «superspectatori»", a mai povestit Fetecău.

Finalul piesei puse în scenă s-a încheiat cu actorii și cu fotbaliștii interpretînd, împreună, melodia celor de la Phoenix "Andrii Popa".

"Avem două «aripi» în grup, unii sînt fan Dinamo, alții fan Steaua. Anul trecut, am făcut un spectacol în fața fotbaliștilor Stelei, înaintea unei victorii cu Craiova, acum a fost Dinamo, ca să fie egalitate"
Adrian Fetecău, actor și jurnalist radio

7 actorisînt în componența grupului "Vouă": Adrian Fetecău, Tudorel Filimon, Jean Lemne, Andrei Necula, Daniel Torje, Vlad Jipa și Gheorghe Raiu. Partea muzicală este asigurată de către Ovidiu Mihăilescu și Dan Caramihai

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează