FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Dorel Stoica nu regretă întoarcerea în Bănie: "Viaţa-i bună la Craiova!" :)

Articol de , - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2011 23:43

Dorel Stoica spune că a fi la Universitatea implică multă adrenalină şi pune toate scandalurile din ultima vreme pe seama temperamentului oltenesc

- Dorel, cum e să fii jucător în acest moment la Universitatea?
- Oho! Viaţa-i bună la Craiova! Dacă nu treci şi prin astfel de momente grele cum sînt acum parcă nu simţi că exişti. Astea te călesc şi ca om, şi ca fotbalist!

- De unde atîtea scandaluri?
- Păi, aşa e la olteni! Sîntem oameni mai energici, mai răi, avem sîngele fierbinte! Ne certăm, dar ne şi împăcăm repede apoi.

- Ai plecat, te-ai întors la Craiova...
- Eu vreau să rămîn! Îmi doresc să mulţumesc fanii, să contribui la rezultate care să facă cinste numelui Universitatea.

- Apropo de rezultate, nu e jenant să vă aflaţi din nou la retrogradare?
- Ba da, dar eu zic că n-o să se întîmple vreo tragedie! Luptăm pînă în ultima clipă, iar eu o să pun osul ca Ştiinţa să rămînă în continuare în prima divizie.

- Regreţi plecarea lui Piţurcă?
- Eu am prins mulţi antrenori la Craiova şi cu toţi m-am înţeles bine. Unii vin, alţii pleacă, împreună cu cei care rămîn trebuie să arătăm că sîntem Craiova şi asta nu doar prin vorbe.

- Crezi că vor mai fugi jucători de la echipă?
- Habar n-am! Eu nu sînt paznicul fotbaliştilor. Sînt aici ca să ajut echipa, mai multe nu sînt în măsură şi nici nu vreau să anticipez.


"E greu fără jucătorii care au plecat, erau oameni importanţi în echipă. Dar trebuie să ne descurcăm oricum!"
Dorel Stoica, mijlocaş U Craiova

Inbox:
»» Marco Zoro, stoperul ivorian împrumutat de la Benfica, va sosi azi în cantonamentul din Antalya. "Să vină şi Zoro, şi Banderas, şi Desperado, îi aşteptăm!", glumesc elevii lui Napoli.
»» Rednic a renunţat la Dina, dar avea aseară programată discuţia decisivă cu Mititelu şi cu Wobay pentru transferul leonezului la Lankaran.
»» Ştiinţa e în discuţii pentru aducerea unui playmaker şi a unui vîrf de careu. Atacantul William Arthur Dos Santos (28 de ani), de la Guimaraes, e una dintre opţiuni.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează