FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Antrenorul din Superligă care-l vrea pe Dorin Rotariu: „Dacă mă suna...” » Anunță un nou transfer

Dorin Rotariu // Foto: Imago
Dorin Rotariu // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 17:21 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 19:41

După ce l-a ratat în toamna trecută, când a ales FCSB, Mircea Rednic spune că l-ar fi primit și acum pe Dorin Rotariu la UTA Arad, dacă extrema de 29 de ani l-ar fi căutat după ce și-a reziliat contractul.

În plus, antrenorul arădenilor a vorbit și despre cele mai noi transferuri: atacantul Alexandru Tudorie (27 de ani) și Cătălin Vulturar (19 ani). Și a vorbit despre declarația dură dată la adresa mijlocașului împrumutat de la Rapid.

„La sfârșitul zilei, duc banii în bancă” » Suporterii îl acuză de evaziune fiscală pe conducătorul clubului din Superligă: „Ascultați-l cum recunoaște!”
ACUZAȚII
„La sfârșitul zilei, duc banii în bancă” » Suporterii îl acuză de evaziune fiscală pe conducătorul clubului din Superligă: „Ascultați-l cum recunoaște!”

Mircea Rednic îl dorea din nou pe Dorin Rotariu la UTA Arad

„Normal că mutarea nu s-a făcut fără acordul meu. Mie mi-a plăcut Vulturar. Îmi place ca jucător, nu ai cum să nu îți placă. E un jucător bun, e tânăr. Dar nu mi-a plăcut declarația lui. Încă nu am apucat să vorbesc cu el. Sunt antrenor. OK, mă mai supăr pe moment, dar când poți să iau un jucător și cred în el, nu spun nu. La mijlocul terenului va fi concurență mare.

Sincer m-aș fi așteptat și la Rotariu... Dacă m-ar fi sunat, l-aș fi luat. Știu că are calitate și că poate să ajute. Cu mine a avut rezultate bune și a dat randament.

O să vină un fundaș stânga. Am doi jucători, trebuie să alegem dintre ei. Sunt străini ambii, sunt jucători liberi. Putem să îi aducem oricând. Pe Tudorie l-am vrut că are calitate. Aveam nevoie de concurență, pentru că eram doar cu Kevin Luckassen. Eu cred că e un câștig pentru noi. E clar că va avea nevoie de o perioadă în care să revină fizic, dar mi-a garantat că e bine”, a declarat Mircea Rednic, potrivit sportarad.ro.

Este un lucru pozitiv că am scos un egal. Băieţii au crezut până în ultimul minut. Am controlat jocul. Am gestionat prima repriză. Am avut o posesie bună. Nu este posibil să faci greşelile pe care le-am făcut pe zonă centrală. Nu este prima oară când am fost conduşi. Este un punct. Păcat, pentru că este a treia şansă pe care am avut-o de a ajunge pe loc de play-off. I-am felicitat pentru punct, după asta normal că i-am luat la mână pentru cele două goluri. Conte nu avea voie să facă un asemenea gest.

- Mircea Rednic, după UTA Arad - FC Botoșani 2-2

AUDIO. Suporterii UTA susțin că Alexandru Meszar face evaziune fiscală

Citește mai multe știri din Superligă: 

Și-a dat demisia, după ce finanțatorul din Liga 1 a fost pus la cârma PNL: „Ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Mesaj de suflet la despărțirea de Dinamo: „Eu, unul, îi voi susține în continuare, nu am vrut răul. Sunt convins că echipa va fi în Liga 1 și la anul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  13 Februarie 2024, 21:55

Păcăliciul ăsta e din categoria Miculescu ... Subofițeri cu mustăcioară , gata să dea gata toate gospodinele din Rostov pe Don ... Niște fătălăi pe care și mamele lor îi alungă de acasă ...

johny2003
johny2003  •  13 Februarie 2024, 21:07

Iar bagati strimbe?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează