FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Șerdean a dat-o în judecată pe Dinamo! Ce solicită instanței inamicul DDB

Dorin Şerdean (primul din stânga) a dat Dinamo în judecată
Dorin Şerdean (primul din stânga) a dat Dinamo în judecată

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 19:26 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 20:05

Dorin Şerdean (51 de ani) a dat Dinamo în judecată! Astfel, spețele în instanță ale „câinilor” se înmulțesc.

Motivul? Din informațiile Gazetei Sporturilor, Șerdean contestă concedierea produsă în luna ianuarie, la comanda DDB. Fostul președinte executiv reclamă ilegitimitatea Consiliului de Administrație, condus de Constantin Eftimescu.

Acum, Șerdean cere repunerea în funcția de președinte executiv.

Spaniolii se judecă pentru posturile de la Dinamo

Situația încurcată cu Pablo Cortacero, acționarul majoritar „retrogradat” din funcția de președinte al CA, speța ce se judecă joi, pune bețe în roate „câinilor” care luptă pentru supraviețuirea lui Dinamo.

Joi, la Tribunalul Bucureşti, Pablo Cortacero cere să fie repus în funcție ca președinte al CA cu drept de semnătură. Suporterii se zbat să strângă în continuare suma pentru licență, însă există spectrul revenirii ibericului, care ar adânci și mai mult criza la clubul din Ștefan cel Mare.

Don Pablo a transmis deja că va reveni în Capitală, dorind să participe la judecată, el și Alex Couto (ex-director general) solicitând justiției române repunerea în drepturi.

Cine face parte acum din Consiliul de Administrație de la Dinamo:

  • Constantin Eftimescu 
  • Cristi Hîldan 
  • Cornel Țălnar 
  • Pablo Cortacero 
  • Cornel Dinu

Mario Nicolae, dezvăluiri despre negocierile cu Pablo Cortacero și Contra

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cortacero vrea să revină la Dinamo, dar are probleme cu legea: dat în judecată în Spania și evacuat din Londra

Ce crede Sergiu Hanca despre revenirea lui Gigi Mulțescu la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
demolarii
demolarii  •  18 Martie 2021, 10:45

Speță e simpla. Nu se poate judeca decât după ce se da o decizie în procesul cu spaniolul. Dar exista o intrebare pentru Negoita și Balanescu......cei 500 000 euro aduși de spaniol cum au intrat în club? Pe ce s-au cheltuit? Sendrea avea ca atribuții bună funcționare a clubului. Le-a îndeplinit in timpul de 4 luni cat si-a exercitat atribuțiile? Modul prin care apar informațiile despre situație și direcțiile din care vin sunt dubioase. Marica a preferat să semneze cu Fcsb, afisandu-se ca un apropiat a lui G Becali. De ce sa apeleze la el? Si inca vreo 100 de astfel de chichite neclare......

catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Martie 2021, 08:52

Bai Serdean, tu ori nu ai ***, ori esti parte dintr-un grup infractional organizat! Ce sa mai cauti tu la Dinamo? Nu te vrea nimeni grasule! Angajatii si jucatorii va urasc ca nu i-ati platit cu lunile si i-ati si mintit cu nerusinare.. suporterii dinamovisti nu mai zic! Cum sa vrei sa the intorci? Chiar vrei sa se ajunga la vreo drama? Se va da drumul la suporteri in tribune la un momentdat, iti inchipui sa te astepte dupa meci trei mii de oameni ? Si nu sa te felicite.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Martie 2021, 08:40
Postat de randoomm1 pe 17 Martie 2021, 20:35

si cum demonstrezi tu ce este buna stiinta sau nu?

Pai tu cand angajezi jucatori pe cele mai mari salarii din Liga 1 si nu ai bani sa platesti nici o luna de salarii, e clar ca e de rea credinta! Asta nici nu mai e iresponsabilitate, e rra credinta de manual..si mai sunt nenumarate exemple.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează