FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel a fost la Saransk: "Pînă de Crăciun trebuie să ia o decizie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 decembrie 2012 18:16

Dorinel Munteanu are şanse foarte mari de a părăsi Dinamo în această iarnă. Instalat pe banca tehnică în urmă cu două luni, fostul antrenor al Oţelului este nemulţumit de instabilitatea de la nivelul conducerii şi pare decis să dea curs ofertei pe care o are din Rusia.

Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de cîteva luni, banii de transferuri lipsesc, situaţia de la club este din ce în ce mai dificilă aşa că "Neamţul" este pe cale de a părăsi Dinamo. 

Ruşii de la Sport Express anunţă că Dorinel Munteanu a fost în Rusia pentru a discuta cu şefii celor de la Mordovia Saransk.  "Munteanu s-a întîlnit cu Serghei Siushovyim, apoi a vizitat baza de pregătire şi urmează ca acesta să dea un răspuns pînă de Crăciun", anunţă presa din Rusia.

Ruşii sînt foarte optimişti în ceea ce priveşte decizia pe care Dorinel Munteanu o va lua, un atu reprezentînd şi faptul că Dinamo ar putea fi exclusă din cupele europene. Reunirea lotului celor de la Mordavia se va face pe 8 ianuarie, iar primul cantonament din această iarnă va fi în Cipru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
alexa.09
alexa.09  •  24 Decembrie 2012, 13:24

Nu este o situatie deloc placuta pentru Dorinel. El a venit la Dinamo sa faca performanta si sa ajute echipa, dar conducerea nu i-a oferit conditiile pe care le-a cerut atunci cand a venit. Bani de transferuri nu prea sunt. Dinamo nu se poate intari si nu poate urca in clasament fara cateva transferuri bune. Cealalta conditie a antrenorului este ca jucatorii sa fie platiti la zi. Restantele sunt din nou foarte mari, aproape 3 luni. Dorinel Munteanu a fost foarte clar, iar in acest caz, se simte incomod. Parerea mea este ca daca intr-adevar este un om care tinde spre performanta, sa ramana la greu la Dinamo. Va fi apreciat daca va face acest lucru...

spartandinamovist
spartandinamovist  •  24 Decembrie 2012, 12:19
Postat de vasy86le pe 24 Decembrie 2012, 09:22

Nu stiu de ce tot o tineti cu Boneti, la inceput am crezut si eu ca face ceva bun, dar din cate imi amintesc el a adus echipa pe locul 7, nu Dorinel, nu alt antrenor.Unde crezi ca ajungea Dinamo daca continua cu Boneti?El avea o tactica italieneasca, juca mai mult in aparare, dar cu Dinamo nu poti juca in aparare, Dinamo a fost de cand s-a infiintat, echipa ofensiva. Sper sa redevina echipa care umilea Everton cu 5-1, echipa care batea Leverkusen, Besiktas etc, e cam greu dar, speranta moare ultima.

NU boneti a dus dinamo pe locul 7 ,vinobatii principali sint jucatorii si dupa arbitrii ,nu trebuie sa dezcilt ,daca boneti avea arbitraje normale acum dinamo era la macim 6-7 puncte de steaua , dorinel a avut noroc cu caru , sa amintesc rezultatul cu otelu ,sau autogolul iasului , echipa cu care joaca dorinel e formata de boneti ,cu matei mai liber pendulind pe flancuri cu incursiuni centrale ,alexe virf sau grigore in fata apararii ,nica tot el la impus in primu 11 si se vede ca nu e alta solutie , singura greseala ? a fost bun cu jucatorii ,trebuia sa aiba o relatie de antrenor jucator ,dar nu putea pt ca foarte multi sint impresariati de frati si uni cu borcea si il sapa cea ce au fac

spartandinamovist
spartandinamovist  •  24 Decembrie 2012, 12:12

eu cred ca nu pleaca nicaieri ,dar dasca pleaca singura solutie e grigoras ..FARA NICULESCU care a aratat ce poate l;a cluj si bihor 8 meciuri si doar 2 victorii ,a fost dat afara de un dinamovist ,patronul , si FARA TALNAR DINU ANDONE SAU ALTI DINAMOVISTI CARE II RECOMNDA DOAR SALARIUL FOARTE MIC ,, AVEM NEVOIE DE ANTRENOR nu de GIURUMELE cum sint jucatorii adusi de borcea si badea facind un lot de repatriati si liberi de contract , rebuturile altora buni pt dinamo ca sint gratis ,NEGOITA NU O SA PUNA BOTUI si nu o sa mai aduca antrnori becalioti sau a fini deai lui borcea ,daca face greseala sa aduca vestiarul va fi comandat nu de antrenor ,NEGOITA SA RUPA PISICA IN DOUA SI SA PREGATEAS

Vezi toate comentariile (93)
Comentează