FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel a stabilit pedepsele pentru Ba şi Koulibaly » Ultimatum pentru cei doi

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 13:41

Dorinel Munteanu a decis să nu-i amendeze pe rebelii Issa Ba şi Koulibaly, dar nici nu i-a inclus în lot pentru meciul de duminică cu Iaşi. Cei doi au primit şi un ultim avertisment din partea conducerii alb-roşii


Tehnicianul "cîinilor" şi-a schimbat discursul cu 180 de grade în ceea ce-i priveşte pe cei doi jucători dinamovişti, Issa Ba şi Koulibaly, care au protestat împotriva conducerii clubului din Ştefan cel Mare. Dorinel Munteanu a stat de vorbă cu cei doi jucători despre situaţia financiară a acestora şi a decis să nu-i amendeze, dar nici să nu-i includă în lot pentru meciul de duminică cu CSMS Iaşi din deplasare.

"Pentru mine nu e un caz Issa Ba şi Koulibaly, nu pot pot nici să-i penalizez, pentru că nu au luat banii. Nu sînt rasist, nu am nimic cu ei, dar vreau ca toţi jucătorii să fie egali. Eu le sugerez să nu o mai facă a doua oară. Issa Ba ori nu înţelege româneşte ori altceva. I-am explicat după meciul cu Severin ce s-a întîmplat. Eu îi înţeleg pe toţi, sînt alături de ei, dar sînt lucruri care ţin de profesie. Să nu intri în cantonament cînd programul e stabilit mi se pare ieşit din comun", a precizat "Neamţul".


Acesta a vorbit şi despre vizita în cantonamentul echipei de ieri, a acţionarului Ionuţ Negoiţă, cu care a avut o discuţie serioasă despre problemele financiare din acest moment ale echipei: "Nu m-a surprins vizita domnului Negoiţă în cantonament, vorbisem cu dînsul şi înainte de a veni la Săftica. A discutat cu jucătorii şi după parcă le-a mai venit pofta de antrenament. Sînt convins că şi domnul Badea şi ceilalţi din conducere se gîndesc la situaţia echipei. Cînd am semnat cu Dinamo mă aşteptam într-un fel ca problemele financiare să nu se rezolve atît de repede, din cer. Sînt convins însă că se vor găsi soluţiile pentru a le rezolva".

5 absenţe cu Iaşi
În afară de rebelii Issa Ba şi Koulibaly, Dorinel nu poate conta pe încă trei jucători de care Dinamo avea nevoie la această partidă. Tehnicianul a precizat că se confruntă şi cu probleme medicale la echipă, nu doar financiare, astfel Nica şi Dragoş Grigore au şanse mari să rateze meciul din Copou, după ce nu s-au antrenat de două zile cu lotul "cîinilor".

În plus, George Ţucudean este suspendat şi nu va merge la Iaşi cu echipa. "Voi găsi soluţii pentru a scoate maximum din acest meci. În ciuda problemelor pe care le au, jucătorii trebuie să se gîndească la punctele din aceste ultime două meciuri şi satisfacţia sportivă le va mai alina poate amărăciunea", a punctat Munteanu

"Iaşiul este o echipă în revenire de formă, cu elan. În ciuda problemelor pe care le avem, vreau de la jucători concentrarea şi atitudinea pe care au arătat-o în repriza a doua a meciului cu Severin"
Dorinel Munteanu, antrenor Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Decembrie 2012, 14:26
Postat de conasu_boeru pe 07 Decembrie 2012, 14:24

...pluralul de la compromis, este compromisuri !

...intre timp a fost sters mesajul celui pe care il corectam...Gabryel parca

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Decembrie 2012, 14:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

...pluralul de la compromis, este compromisuri !

calinescu_
calinescu_  •  07 Decembrie 2012, 14:09

BAIETII ASTIA TREBUIE PROTEJATI SI INCURAJATI .....!!!! SIGUR CA LUI CATALIN MUNTEANU SI FRATILOR BECALI NU LE CONVINE PREZENTZA LOR IN LOTUL LUI DINAMO ....!!! UNICA SOLUTIE : LASAREA IN AFARA LOTULUI A LUI CATALIN MUNTEANU ....!!!! OMUL ASTA NU MAI POATE SI ESTE MANIPULAT DE GIOVANI SI DE GASCA LOR ....!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează