FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Dorinel, dupa Vaslui - Dinamo Kiev 0-6: "E o infringere rusinoasa"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Corespondenta >> Cristi LAPA (Kaprun)

FC Vaslui a fost umilita ieri seara de campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, cu scorul de 0-6 (0-2), golurile fiind marcate de Correa, Kleber, Rebrov, Rincon si de jucatorii intrati la pauza, Gusev si Ghioane.
Una dintre cele mai titrate echipe din Estul Europei a trimis in teren cea mai buna formula de joc, aceeasi cu care evolueaza si in Liga Campionilor. Dorinel Munteanu si compania au rezistat doar 42 de minute, timp in care au avut si citeva ocazii la poarta ucrainenilor, prin Zmeu si Bukvic.

Dezlantuirea Kievului a inceput in ultimele trei minute din prima repriza si a continuat si in cea de-a doua parte, cand echipa vasluiana a facut toate mutarile posibile. Totusi, infringerea usturatoare suferita de galben-verzi nu a avut darul de a-l ingrijora prea tare pe finantatorul Adrian Porumboiu.

"Nu este o tragedie. Am jucat cu Dinamo Kiev, nu cu Ciorogirla. Oricum, scorul nu reprezinta realitatea din teren. Daca nu erau acele patru greseli personale, alta era situatia la final. Oricum, baietii au avut ce invata din acest meci", a declarat Porumboiu.

In schimb, antrenorul- jucator Dorinel Munteanu s-a dovedit a fi mult mai vehement. "Munti" considera ca elevii sai au jucat destul de crispat si nu s-au gindit la victorie in fata ucrainenilor, o echipa cu un buget de peste 50 de milioane de euro, de zece ori mai mare decit cel al gruparii moldave. "Normal ca ma intereseaza si rezultatul. Am jucat cu frica, iar asta ne-a costat. E o infringere rusinoasa, dar din care cred ca am avut cu totii de invatat", a spus antrenorul galben-verzilor.

Echipa vasluiana va sustine un alt amical simbata, 7 iulie, in compania echipei Hibernians (Scotia).

Dinamo Kiev: Shovkovsky - Nesmachniy, Sablic, Corrêa, Kléber, Rotan, Vashchuk, Mikhalik, Rebrov, Rodrigo, Rincon. Au mai intrat: Ghioane, Husyev.

FC Vaslui: Haisan - Apostol, B. Panait, L. Ivan, Balace - M. Matei, D. Munteanu, Ljubinkovic, Zmeu - Ad. Gheorghiu, Bukvic. In partea a doua au intrat restul jucatorilor, mai putin Puia, R.Neagu, Moraru, I. Pavel, Pirv si Andronic.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează