FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Dorinel face curăţenie » Antal şi Cojoc au fost trimişi la echipa a doua şi nu vor evolua contra Stelei

Liviu Antal a fost trimis la echipa a doua de către Dorinel Munteanu
Liviu Antal a fost trimis la echipa a doua de către Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 14:21

Înfrîngerea categorică din meciul cu Benfica, 0-1, în grupele Ligii Campionilor, l-a adus la limita răbdării pe Dorinel Munteanu. Sătul de escapadele repetate ale lui Antal şi Cojoc, antrenorul campionilor a luat decizia de a-i exclude din lot

"Din motive de disciplină, Antal şi Cojoc au fost trimişi la echipa a doua pe termen nelimitat. Au fost probleme disciplinare neaccceptate de mine şi de grup. Cei doi nu au învăţat nimic cînd au fost daţi afară data trecută. De aceea vrem fapte, nu vorbe", a spus Dorinel Munteanu.

Şi preşedintele Marius Stan a fost la fel de tranşant în ceea ce îi priveşte pe cei doi: "Antal şi Cojoc au fost excluşi pentru că au încălcat regulamentul şi nu mai vrem să facem compromisuri".

Marius Stan a numit alţi doi fotbalişti-rebeli ai Oţelului, dar care au scăpat de aceste măsuri extreme: "Au mai fost probleme cu Sălăgeanu şi Neagu".

Următorul meci al Oţelului este contra Stelei, duminică de la 21:30, pe Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mateuts37
mateuts37  •  30 Septembrie 2011, 20:59

E si normal ca Antal sa se relaxeze doar a demonstrat ca e fotbalist...cu benfica ca si in celelalte meciuri din turale Ligii 1 a dat 3-4 pase de gol, a sutat periculos la poarta de 3 ori si a marcat in fiecare meci ca doar e atacant de banda ...brr visez prostii )) chiar Antal ar trebui sa faci o recpitulare cu evoltiile tale din acest nou Campionat si sa vezi ca esti praf...de alalt, Cojoc tre sa scapati de tot ca e doar maimutoi, in afara de 2-3 auturibatute pe meci (si asta anul trecut) in rest nu a facut NIK

leutzu3200
leutzu3200  •  29 Septembrie 2011, 21:58

antal si cojoc ... rusine .. inloc sa nu va faceti de rusine..voi lasati echipa... mesaj pentru dorinel.......... NU IL MAI LASA PE IBEH IN MIJLOC NU STIE NU E TEHNIC... SI NICI PE FRUNZA .. NU STIE STIINTA JOCULUI... .....JUCATI MA FOTBAL....

george92
george92  •  29 Septembrie 2011, 20:29
Postat de cordos_eu pe 29 Septembrie 2011, 16:45

pai Antal a fost cel mai bun de pe teren de la Otelul! iar Sarghi este un fundas cu potential imens. Sarghi a adus titlul practic la Galati anul trecut prin golurile cu capul din corner. BINE CA JOACA CU TOTI SARBII MANA A 3-A IN APARARE!!! si Rapa a fost rezerva. si pe IBEH nu-l vede cat e de slab? de ce n-a jucat cu Viglianti in locul lui si cu Neagu in locul lui Filip? ce tot vrea cu Filip, nu vede ca n-are valoare... nu esti antrenor rau Dorinele, dar iti bati joc de jucatorii care anul trecut ti-au adus locul 1, chiar si fara acele meciuri suspecte Otelul termina pe podium cu ei, probabil locul 3!!!

tu cred ca esti prea preocupat sa tii cu echipa nationala incat nu stii ce vorbesti. Sarghi a jucat vreo 90 de minute tot sezonul trecut si tu zici ca el a castigat campionatul???

Vezi toate comentariile (17)
Comentează