FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Dorinel: "Lasati arbitrii in pace!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

S-a opus plecarii lui Mardare

Inaintea debutului noii editii a Ligii I, Dorinel Munteanu crede ca arbitrajul romanesc este pe drumul cel bun, iar in lotul A exista destule nume care pot face fata oricarui campionat din Europa.
Antrenorul Vasluiului considera ca aceasta perceptie negativa asupra arbitrajului se datoreaza in mare masura conducatorilor de cluburi, care si-au facut un scop din a-i critica pe arbitri. "O mare vina o poarta conducatorii de cluburi, care toata ziua ii critica pe arbitri. Lasati-i in pace si, cu siguranta, lucrurile se vor indrepta. Normal ca se fac greseli cind tot timpul exista presiune pe ei. Cred ca Lupescu va aduce arbitrajul spre bine. Vom vedea asta in noua editie de campionat", a afirmat Dorinel, care prevede un campionat cu "tot mai putine blaturi".

Tehnicianul galben-verzilor este cel care l-a impiedicat pe stoperul stefan Mardare sa ajunga la Steaua. Dorinel Munteanu se mindreste cu faptul ca a reusit sa-l determine pe Adrian Porumboiu sa intrerupa negocierile cu gruparea patronata de Gigi Becali.

"Mardare e un jucator important. Ma bazez foarte mult pe el si ma bucur ca am reusit sa stopez transferul. Nu mai credeam ca voi izbuti acest lucru", a spus Munti azi intr-o conferinta de presa. Munteanu spera ca pina la sfirsitul lunii august sa mai aduca un portar si inca un fundas central. "Vreau concurenta pe toate posturile si cred ca acest lucru se va realiza in luna august. Am mai multe nume, insa nu va pot spune nici unul, fiindca sintem inca in faza de discutii", a concluzionat antrenorul.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează