FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - OȚELUL 0-0

Dorinel Munteanu, IUREȘ după remiza din Bănie + un jucător luat în colimator: „Slab, FOARTE SLAB! Urmează o noapte grea”

Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ Oțelul Galați
Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ Oțelul Galați

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 23:42 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 05:48

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, n-a fost deloc încântat de prestația echipei sale din meciul cu Universitatea Craiova, încheiat 0-0. Nou-promovata a „smuls” un punct pe terenul unei candidate la titlu, dar Munti a fost exasperat de evoluția multora dintre elevii săi. 

„Îmi e greu acum, la cald, să fiu optimist sau realist. E normal să mă bucur că am câștigat un punct, dar am reușit-o cu mult noroc. Le-am dat foarte multe oportunități să-și creeze ocazii. Voi discuta cât mai repede cu jucătorii, unii dintre ei m-au dezamăgit. Atât cei vechi, cât și cei noi. Să vedem ce vom face, perioada de transferuri e încă deschisă

Trebuie să-și apere locul de muncă prin luptă, nu prin călcâie sau mai știu eu ce! Sigur, am obținut un punct, dar nu pot fi foarte bucuros. Jocul nu-mi dă posibilitatea să fiu așa. 

Bodișteanu a mai încercat să facă ceva, dar sunt alții - nu e cazul să dau nume - cu care voi discuta. Fie acum, fie mâine dimineață. Jucătorii mei cu experiență au făcut foarte multe greșeli. Știam că întâlnim un adversar dificil, care-și propune cupele europene, cu o galerie fantastică. Am obținut un punct prin spiritul echipei, dar atât. Am obținut puțin după aceste două etape, ne așteaptă un drum foarte lung”. 

Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova! Clasamentul ACUM
CSU Craiova - Oțelul 0-0
Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova! Clasamentul ACUM

Dorinel Munteanu: „Va fi o noapte grea pentru mine!”

Tehnicianul gălățenilor și-a continuat discursul extrem de dur și l-a pus la zid pe Iliya Dimitrov, atacantul trimis pe teren în repriza a doua:

„Vreau ca fotbaliștii mei să înțeleagă că joacă pentru un club cu istorie și că trebuie să dea totul!

Dimitrov a fost slab, foarte slab! A fost primul lui joc... N-are rost să mai spun nimic. Ca el au mai fost și alți colegi de-ai lui. Am avut câteva sclipiri pe contraatac, dar n-am găsit cele mai bune soluții. Oricum, o victorie ar fi fost nemeritată pentru noi. Va fi o noapte grea pentru mine, mă voi gândi la foarte multe! Vreau ca echipa mea să fie altfel ”, a spus Dorinel la DigiSport.

Va fi un joc dificil, agresiv, cu FCSB! Sper să obținem și din acel meci punct sau puncte.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Citește și alte știri de actualitate: 

Neagoe nu l-a păcălit pe Dorinel, urmează meciul cu Rotaru » Oțelul a rezistat eroic în deplasarea cu Universitatea Craiova! Clasamentul ACUM

EXCLUSIV Chiricheș, direct titular cu CSKA 1948 Sofia?! Becali i-a făcut toate poftele: GSP a aflat clauza-surpriză din noul contract

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
donqhot
donqhot  •  25 Iulie 2023, 10:05

Munteanu pare un castiga pentru prima noastra Liga.

1.fcu
1.fcu  •  25 Iulie 2023, 07:37

Titlul corect: Ceseu Mogosoaia 2013 - Otelul

dpasa
dpasa  •  25 Iulie 2023, 06:44

Dorinele a fost fotbal de calitate. Se vede ca am renuntat la cooperativa. Se joaca pe bune am urmarit meciul cu interes. Vad o crestere a fotbalului nostru bafta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează