FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

Oțelul anunță că i-a adus lui Dorinel Munteanu „un fost copil-minune al fotbalului”

Aly Mallé a semnat cu Oțelul Galați FOTO Imago
Aly Mallé a semnat cu Oțelul Galați FOTO Imago

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:52 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 17:52

Aly Mallé, un atacant de bandă originar din Mali, a semnat cu Oțelul și va juca până în vara acestui an la Galați. Există însă opțiunea de prelungire a contractului. Aly Mallé are 25 de ani și ultima dată a activat în Turcia.

Oțelul Galați se pregătește la Vatra Dornei, iar oficialii de la Dunăre se mișcă și pe piața transferurilor. Iar astăzi au reușit să parafeze o înțelegere, doar pentru șase luni cu Aly Mallé, un atacant de bandă originar din Mali.

Dorinel Munteanu le răspunde celor care au râs când i-au văzut pe jucătorii Oțelului alergând pe străzile din Vatra Dornei: „Metodele mele pot fi contestate, dar eu știu ce fac”
Oțelul Galați
Dorinel Munteanu le răspunde celor care au râs când i-au văzut pe jucătorii Oțelului alergând pe străzile din Vatra Dornei: „Metodele mele pot fi contestate, dar eu știu ce fac”

Prezentare de mare star internațional :)

„Tehnic și rapid, sportivul cu dublă cetățenie Mali – Mauritania este un fost copil-minune al fotbalului din statul african Mali”, este prezentarea atacantului pe siteul oficial al clubului.

Care mai notează că „în 2015, la Cupa Mondială U17 din Chile a reușit un turneu remarcabil, cu 2 goluri marcate și 2 assist-uri, evoluția sa atrăgând interesul marilor cluburi din Premier League precum Arsenal, Liverpool, Manchester City, dar și pe cel al lui Paris Saint-Germain”.

Doar că în loc de PSG, Arsenal ori City, Aly Mallé a ajuns de la Black Stars la Watford U23, contra sumei de 800.000 de euro. Acum acesta valorează doar 100 de mii de euro, conform siteului transfermarkt.com

Contract doar pe șase luni

În carieră a mai jucat la Granada, Lorca, Udinese, Grasshoppers, Balikesirspor, Ascoli, Y. Malatyaspor, Erzurumspor și Eyüpspor.

Conform înțelegerii, Oțelul îi poate prelungi șederea la Galați. Mallé este așteptat în zilele următoare pentru a intra în programul de pregătire condus de Dorinel Munteanu.

Aly Mallé este al doilea transfer al iernii după venirea la Galați a fotbalistul sârb Anes Rušević, atacant de 27 de ani care a semnat un contract pe un an și jumătate cu Oțelul.

Rosario Latouchent a plecat

Oțelul și fundașul lateral Rosario Latouchent au hotărât de comun acord încetarea relațiilor contractuale. Jucătorul originar din Martinica venise la Dunărea de Jos în toamna anului trecut.

Latouchent, 27 de ani, fundaș în ambele benzi, sosise la Galați de la Kauno Zalgiris din Lituania și a reprezentat Oțelul în 9 partide de Superliga și din Cupa României. El părăsește Liga 1 din postura de jucător liber de contract.

Au făcut show în primul amical al iernii

Cum gălățenii sunt cantonați la Vatra Dornei, aceștia au trebuit să găsească un adversar pentru un meci amical în zonă. Și au apelat la cei de la Șoimii Gura Humorului, echipă din Liga 4. Oțelul a câștigat cu 5-0 (1-0) meciul-test, iar golurile au fost marcate de Fatai, Bordun, Bodișteanu, Jardan și Serrao.

Imagini din cantonamentul celor de la Oțelul, organizat la Vatra Dornei

Citește și:

Al doilea golgeter al Superligii poate pleca din România: „Am primit o ofertă clară de la Hapoel Beer Sheva”
TRANSFER
Al doilea golgeter al Superligii poate pleca din România: „Am primit o ofertă clară de la Hapoel Beer Sheva”
Dorinel Munteanu a făcut spectacol la antrenamentul Oțelului » Antrenorul n-a mai rezistat și s-a băgat la joc
OȚELUL
Dorinel Munteanu a făcut spectacol la antrenamentul Oțelului » Antrenorul n-a mai rezistat și s-a băgat la joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mirstelistu
mirstelistu  •  11 Ianuarie 2024, 08:15

Numa copii minune si jucatori trecuti pe la marile echipe vin in supermamaliga iar voi presa îi prezentati de parca ar veni direct de la Real dar ei de fapt sunt niste gloabe care nu au pe unde juca cat despre copilul asta minune credeti voi ca are 25 de ani

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Ianuarie 2024, 18:55
Postat de Van_Basten pe 10 Ianuarie 2024, 18:02

Soimii Gura Humorului e o echipa redutabila. La fel de redutabila ca fcsb cu danezii.

E o mica mare diferenta. Otelul a jucat cu Soimii aia din saracie, pe cand FCSB a ales sa joace cu danezii.

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Ianuarie 2024, 18:43

Asa se intampla cand ai bani putini, joci la loterie, problema lui Dorinel e ca a avut atat de putini bani incat si-a permis sa traga doar un singur bilet, sa speram ca va fi castigator. Probabil salariul va fi platit din banii economisiti prin cantonamentul facut la Vatra Dornei. La munca pe care o depune Dorinel merita un buget mai mare la Otelul, dar din pacate asta e situatia la Galati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează