FOTBAL  »  LIGA 1  »  NUMIRE

Dorinel Munteanu a revenit oficial în Liga 1 după 3 ani: "Dacă nu veți fi prietenii mei, se vor întâmpla lucruri neplăcute"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 21:12

Dorinel Munteanu (50 de ani) a fost prezentat azi oficial ca antrenor principal al Concordiei Chiajna. Fost campion cu Oțelul Galați, "Munti" a explicat de ce a acceptat propunerea ilfovenilor și le-a dat un mesaj clar noilor elevi. 

"Am preluat această funcţie fără ezitare. Am urmărit câteva jocuri ale Concordiei şi am încredere în jucători. Lotul de jucători a reprezentat un lucru decisiv în decizia mea.

Exista dorinţă de afirmare din partea lor. Sper să nu mă dezamăgească. Jucătorii trebuie să respecte, să fie disciplinaţi. Atunci vor fi prietenii mei. Dacă nu fac acest lucru, cu părere de rău vă spun că se vor întâmpla lucruri neplăcute.

Obiectivul nostru e o clasare cât mai aproape de play-off şi de ce să nu visăm chiar la play-off. Pentru Concordia campionatul a început de ieri. Jucătorii trebuie să fie uniţi", a declarat Munteanu la conferința de presă. 

Concordia Chiajna ocupă locul 13 în Liga 1, cu 7 puncte. 

3ani au trecut de la ultima aventură a lui Munti în Liga 1, ca antrenor la Astra

Playtech: Cu ce bărbat s-a întâlnit Simona Halep în weekend. Îl știm de la Antena 1


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  19 Septembrie 2018, 11:42

Dorinel trebuie lasat s-o duca pe Chiajna acolo unde-i este locul ! In campionatul judetean. Numai asa se va face curatenie in campionatul nostru. Cineva ar trebui sa se ocupe de Voluntari. In acelasi sens.

valeri.gazaev.the.greatest
valeri.gazaev.the.greatest  •  18 Septembrie 2018, 22:16
Postat de balauru48 pe 18 Septembrie 2018, 22:12

Munteanu a pornit cu stangul deja, declarand in presa ce lucruri neplacute se vor intampla daca jucatorii nu stau drepti inaintea lui. Nu-l prinde inghetul la Chiajna. N-are stofa de antrenor, desi a castigat un titlu cu hOtelul.

Sunt destui antrenori adevarati care nu mai primesc sanse din pacate. Oameni respectabili. Cel care-mi vine primul in minte e Petre Grigoras. Un adevarat meserias. Om serios, fara pete in cv, fara vicii. Un tehnician care daca ar fi lasat , ar face o treaba super-profesionista

balauru48
balauru48  •  18 Septembrie 2018, 22:12

Munteanu a pornit cu stangul deja, declarand in presa ce lucruri neplacute se vor intampla daca jucatorii nu stau drepti inaintea lui. Nu-l prinde inghetul la Chiajna. N-are stofa de antrenor, desi a castigat un titlu cu hOtelul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează