FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Dorinel Munteanu: "Am făcut 70 de puncte sezonul trecut, acum vreau 71"

Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi)
Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi)

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 10:27

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, a declarat că-şi doreşte ca în următorul sezon să facă mai multe puncte ca în precedentul.

"Dacă am făcut 70 de puncte anul trecut, în sezonul viitor vreau să fac 71. Va fi foarte greu dar am demonstrat că se poate. În Liga Campionilor nu vreau doar să jucăm, vreau să şi câştigăm. Îmi mai doresc câţiva jucători pentru a creea concurenţă pe posturi", a spus Dorinel Munteanu, conform Mediafax.

Sergiu Costin, căpitanul gălăţenilor, a declarat că va fi mai greu pentru Oţelul să se menţină în frunte decât a fost să câştige campionatul.

"Va fi greu să ne menţinem acolo sus dar am arătat că putem câştiga campionatul. Vom juca din trei în trei zile, sper să avem parte de o pregătire cât mai bună în cele două cantonamente. Nu ne gândim încă la meciurile din Liga Campionilor, ci la cel cu Steaua din Supercupă", a spus Costin.

Campioana Oţelul Galaţi s-a reunit, vineri, la stadion, în vederea reluării pregătilor pentru sezonul 2011/2012.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
talpaiadului
talpaiadului  •  21 Iunie 2011, 22:28

Otelul a castigat campionatul pe merit si sunt sigur ca va aduce si cateva puncte din CL. Frustratii de la FC Becali Pipera via Buzau SRL, FC Timisoara Autobuzul Rocar Bragadiru si FC fura Rapid din buzunare sa comenteze in alta parte.

schukaryn
schukaryn  •  11 Iunie 2011, 15:05
Postat de claudiu7boss pe 11 Iunie 2011, 10:45

pai desigur ca vei face 71 de puncte sau chiar mai mult, doar te ajuta si oamenii in negru;)

Noi am ajuns In UCL, iar voi datorima MArelui la propiu si la figurat Marian Iancu...aproape ajungeti in C!! Lupta voastra este cu el si nu cu noi!! Nu din cauza noastra sau a arbitrilor ati avut 16 meciuri incheiate la egalitate!!

schukaryn
schukaryn  •  11 Iunie 2011, 15:01
Postat de smdb pe 11 Iunie 2011, 11:57

n-o sa mai faci nimic, ca acum o sa smti si tu cum e sa joci sub presiune si cu un adversar care te ia in serios, nu ca si pana acum cand nu va baga nimeni in seama. si asa abia o soteat la capat cu goluri din offside sau un gol norocos din lovitura libera pe meci

Noi macar am avut parte si am castigat!!! Lasa ca a castigat CFR ul fara greseli de arbitraj, sau Unirea, sau alte echipe!!! Asa e de fiecare data...cand nu castiga cine vreti voi, incepeti sa vedeti toate greselile!!! Daca lua Steaua, Dinamo, CFR sau Rapid campionatul ca noi nu se supara nimeni!!!! Criticati va echipele si jucatorii din care au fost formate acestea!! Ei nu au fost instare sa castige meciuri si acum incercati sa spuneti ca am castigat campionatul cu ajutorul arbitrilor!!!! Tipic Romanesc!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează