FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI KANAL D, ORA 16:00

Dorinel Munteanu: "Batem Steaua! Dică principalul pericol"

Articol de - Publicat duminica, 30 martie 2008 00:00

Antrenorul vasluienilor exclude din start varianta unui alt rezultat decît victoria alor săi, în jocul de azi, cu Steaua. "E un meci deosebit doar prin prisma faptului că întîlnim un adversar care se bate la titlu. În rest, pentru mine e la fel ca şi precedentele. Am mai întîlnit Steaua, am mai învins-o, aşa că am încredere că o putem face şi acum", a spus pentru început Dorinel Munteanu. "Nu mă gîndesc la ce s-ar întîmpla dacă nu învingem. Dată fiind situaţia din clasament, un egal nu mă ajută cu nimic. Steaua e pe val, dar nu e imbatabilă. Ştim cu toţii ce s-a întîmplat în ultima vreme", a adăugat Munti.

"Dică rămîne principalul pericol"
Dacă de jocul per ansamblu al elevilor lui Lăcătuş nu se sperie, Dorinel a indicat principalele pericole din lotul roş-albastru pentru echipa sa. " Steaua a achiziţionat fotbalişti buni în iarnă, însă eu mă tem cel mai tare de Dică. Rămîne principalul lor om de atac. De asemenea, Goian la fazele fixe este foarte periculos. Am însă tot lotul la dispoziţie, am pregătit în amănunt partida, aşa că vom şti cum să-i blocăm. Nu voi pierde acest meci!", a încheiat antrenorul grupării moldave aflate momentan pe 7, la 5 puncte de primul loc care duce în Cupa UEFA.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
 •  30 Martie 2008, 15:12

Ba, nu pune numele Rapidului alaturi de cel al stelei ca ne spurci, ´te-dracu´! Sa ne mai fure si acolo? Nu-i de ajuns ca ne fura deja 4 ani consecutiv in Liga 1? Nu se poate concura onest cu oile! Daca e steaua acolo, Rapid nu doreste sa participe!

 •  30 Martie 2008, 15:05

xperteleven punct com DACIA PONTICA este deschis tuturor românilor iubitori de fotbal,indiferent de zona de rezidenta sau simpatii sportive.Vrem sa reunim aici toate echipele de traditie din fotbalul romanesc. Cum ar arata un campionat animat de binecunoscutele UCraiova,Rapid,Steaua,UCluj,Timisoara,Dinamo sau FC Arges ? ID liga:148203 echipele pana acum: Steaua Buc DINAMO FC UNIV CRAIOVA Dunarea Calafat U Cluj UTA Poli Tim Urawa Reds CS Floresti Atletico Tim DEVA 2008 De lu

 •  30 Martie 2008, 15:02

Sa dea domnul sa arunce careva din suporterii vasluieni cu vreo bricheta! Sa dea domnul sa-l convinga Badea pe arbitru sa opreasca meciul si asa sa ne mai facem cu un titlu! Ca, adevarat, atata stim: sa cersim si sa furam!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează