FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Dorinel Munteanu "Il vreau pe Mansour!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

Dorinel Munteanu insista pentru virful senegalez. Poli cere in schimbul sau un milion de dolari. Dorit de Dinamo si de Unirea Urziceni, atacantul de 21 de ani al Timisoarei, Gueye Mansour, este aproape de a semna cu FC Vaslui.

"Nu ascund faptul ca Mansour e un jucator aflat in atentia noastra. Domnul Porumboiu a discutat cu cei de la Timisoara, insa am inteles ca se solicita bani foarte multi pentru el. Vom vedea pe viitor ce va fi, vor urma mai multe runde de negocieri", a marturisit Dorinel Munteanu. Surse autorizate au dezvaluit ca galben-verzii sint dispusi sa accepte pretentiile salariale ale senegalezului, circa 150.000 de dolari anual. Trecerea lui Mansour la Vaslui este insa conditionata de pretul cerut de timisoreni, considerat prea mare de Vaslui: un milion de dolari.

Adrian Porumboiu a confirmat interesul pentru Mansour, insa a precizat ca atacantul lui Poli nu reprezinta o prioritate pentru Vaslui. "Sint ceva discutii pentru acest jucator, este foarte interesant. Ne-ar fi de mare folos, insa nu ardem sa-l luam. Asteptam, sa vedem ce iese. Avem deja un lot tinar, foarte puternic si nu trebuie sa ne grabim cu transferurile", a spus fostul purtator al ecusonului FIFA.

Panait, aproape de Zaglebie
Fostul stelist Bogdan Panait este dorit insistent de adversara ros-albastrilor din Liga, Zaglebie Lubin. Remarcat in amicalul cistigat de Vaslui in fata polonezilor, 5-0, fundasul a devenit solutia primordiala pentru axul central al campioanei Poloniei. "Nu m-as opune acestui transfer. Oricum, cei din conducere stiu mai bine cit de buna e oferta si vor decide", a precizat Dorinel Munteanu. (Alexandru Raducanu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează