FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:45, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Dorinel Munteanu: "Nu cred că există echipă care să se teamă de Steaua acum"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Fost antrenor atît la FC Vaslui cît şi la Steaua, Dorinel Munteanu spune că moldovenii nu au nimic de pierdut în partida din Ghencea şi este de părere că achiziţiile făcute de gruparea patronată de Adrian Porumboiu în iarnă vor trebui să-şi deminstreze valoarea în jocul de astăzi.

"Este prima etapă, nu putem şti dinainte ce se va întîmpla în retur. S-au făcut multe achiziţii, s-au investit sume importante şi ele vor trebui justificate prin evoluţiile din teren.

Jucătorii sînt motivaţi, am văzut din declaraţiile celor de la Vaslui că sînt determinaţi să ia puncte în Ghencea şi partida va fi una echilibrată. În acest moment, nu cred că este vreo echipă care să se teamă de Steaua!" a spus Munteanu pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  27 Februarie 2009, 16:59

Te intreb asa ca vechi stelist ce sunt: Dorinele,tot asa vorbeai si in cazul in care erai in continure antrenorul STELEI? Nu cred.Deci nu-ti mai arata adevaratul caracter.Si ce fotbalist erai:tu, Hagi,Dumitru,dar antrenori....in acte.Atat.

 •  27 Februarie 2009, 14:56

Yu are dreptate prea mult se vorbeste de steoaia ..primul meci e iasi- craiova despre care nu scrie nimic...plus ca mai sunt si alte meciuri interesante in etapa aceasta nu numai steoaia-vaslui , sunteti varza GSP !!!! fortza poli!!! respect craiova

 •  27 Februarie 2009, 14:53

e greu cu vasluiul acum pt ca nu mai poate oaia sa mai cumpere jucatori adversi.porumboiu a simtit pericolul si a luat masuri. fara premieri si valize sunte-ti vai de capul vostru:O ECHIPA ANONIMA.SE PLANGE JIJI CA NU MAI ARE BANI DAR ADEVARUL E CA MAI MULT A CASTIGAT DECAT A BAGAT LA STEAUA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează