FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

VIDEO Dorinel Munteanu a „sărit” la MM Stoica: „Mai mult respect! M-a deranjat foarte tare”

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului
Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 19:25 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 21:14

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, n-a mai răbdat și le-a răspuns celor care s-au amuzat de faptul că și-a dus elevii în cantonament într-o zonă montană, Vatra Dornei.

Printre cei care s-au amuzat de imaginile cu jucătorii Oțelului alergând pe străzile din orașul sucevean se numără Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine... Dar e ireal! Eu mă mir... Senzațional!”, a comentat oficialul FCSB.

11 cluburi din România pe lista neagră de la FIFA » O grupare din Superligă a primit interzis la transferuri
FIFA
11 cluburi din România pe lista neagră de la FIFA » O grupare din Superligă a primit interzis la transferuri

Observațiile lui Mihai Stoica nu i-au picat bine lui Dorinel Munteanu. Într-un videoclip publicat astăzi pe paginile oficiale ale Oțelului, antrenorul gălățenilor le răspunde puternic contestatarilor.

Dorinel Munteanu a „sărit” la MM Stoica: „Mai mult respect! M-a deranjat foarte tare”

„Eu cred că este un soi de răutate, nu de profesionalism. Nu este prima dată când duc echipa în cantonament montan, atât vara, cât și iarna am făcut-o, nu a lipsit până acum de când sunt eu antrenor. Sunt convins că aceste câteva zile la Vatra Dornei vor ajuta echipa.

Sigur, nu am putut să desfășurăm foarte bine planul de pregătire, pentru că perioada de pauză a fost foarte scurtă, dar câteva zile aici ne-au prins bine. Cum eu nu comentez despre pregătirea altor echipe, cred că ar fi profesionist ca și ei să nu comenteze despre ce fac eu, ce metode am la echipa mea. Eu cred că au mai multe minusuri decât avem noi.

M-a deranjat foarte mult că au început aceste comentarii de la foști gălățeni. Pe unul îl știți foarte bine, este director sau președinte la FCSB, al doilea un fost președinte la Oțelul, care nu a realizat nimic pentru această echipă. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine.

În rest, nu ne interesează părerea nimănui, ne vedem de program și de rezultate. Trebuie mai mult respect!”, a transmis Dorinel.

+23 FOTO

Dorinel Munteanu: „Pregătirea a decurs foarte bine”

Antrenorul Oțelului este mulțumit de felul în care a decurs cantonamentul. Nou-promovata a și jucat un meci de pregătire, 5-0 cu Șoimii Gura Humorului, locul 2 în Liga 4 Suceava.

„Sunt mulțumit, nu am avut niciun accidentat. Pregătirea a decurs foarte bine. Nu am putut face ciclul de două săptămâni, dar băieții au răspuns foarte bine. Ne întoarcem bucuroși acasă, plini de energie, și sunt convins că aceste câteva zile la munte, 3-4 zile pline, îi vor ajuta pe jucători.

Meciul amical? Un antrenament foarte bun, a fost primul adversar de anul acesta. A fost OK, implicarea jucătorilor a fost foarte bună, cu seriozitatea care ne caracterizează echipa, deci a fost bine”, a afirmat Dorinel Munteanu.

Tot din Superligă:

„Vor juca Rrahmani și nou-veniții cu FCU Craiova?” » Bergodi, răspuns la revenirea în țară: „Un lucru m-a surprins pozitiv”
RAPID
„Vor juca Rrahmani și nou-veniții cu FCU Craiova?” » Bergodi, răspuns la revenirea în țară: „Un lucru m-a surprins pozitiv”
Discreție totală la Petrolul Ploiești! Jucătorii au aflat din presă cea mai importantă informație cu privire la soarta echipei
Petrolul Ploiești
Discreție totală la Petrolul Ploiești! Jucătorii au aflat din presă cea mai importantă informație cu privire la soarta echipei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
dandana
dandana  •  14 Ianuarie 2024, 09:02

Nu dorinele tu ceri respect la Maimuța Mecanică "MM". Da fim serioși, eu tot spun ca ăștia de la fcsb nu merită respect sau sa vorbești de ei. Presa ii ridică în slavi, dar ei sunt oamenii nocivi ai României. Vrei respect, nu baga în seamă toate maimuțele

VardyParty
VardyParty  •  13 Ianuarie 2024, 22:27
Postat de Van_Basten pe 13 Ianuarie 2024, 21:12

Dorinele, nu merita sa te cobori la nivelul lui Meme. Adica la nivelul unui fost detinut care dormea intr-un pat supraetajat.

Saracu' Dolarel, e (inca) naiv rau de tot... auzi la ce visează el... respect. Nu 3buie respect, Dolarele. 3buie răzbunare. Si știi de ce e buna răzbunarea? Pentru ca e singurul lucru care e dulce și nu îngrășa. Asa ca, bagă mare. Lasa respectul pentru Johannis, Nana Mouskouri și Manea Impresaru'.

red.1
red.1  •  13 Ianuarie 2024, 22:14

Bravo, Dorinel! Astea sunt cantonamente bune. Vii din Antalya si apoi joci pe zapada? Bine aleasa locatia. Pentru ce sa dai bani la straini cand ai locuri frumoase si bune de antrenament de iarna in tara? Pentru fala?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează