FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL - ASTRA 1-1

Dorinel Munteanu pe viaţă la Galaţi? "Nu-mi voi da niciodată demisia de la Oţelul"

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 10:22

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu,  a declarat ieri, după remiza cu Astra (1-1) că nu-şi va da niciodată demisia de la Oţelul Galaţi, dar că va avea o discuţie cu membrii conducerii în cazul în se va considera că el este cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă.

"Nu m-am gîndit să plec, nu-mi voi da demisia niciodată. Dacă se consideră că eu stau în calea progresului echipei, voi avea o discuţie cu Marius Stan şi cu ceilalţi membri ai conducerii. Nu regret că nu s-a făcut nicio achiziţie în vară, aceasta a fost strategia la care noi ne-am gîndit. Este tardiv să mă gîndesc la asta acum, mă gîndesc la viitor. Suferim la finalizare, ne lipseşte zvîcul din faţa porţii, dar, asta este, mergem înainte. Sunt unele lucruri interne, la nivelul vestiarului, dar am în continuare încredere, sînt convins că locul ocupat acum nu este meritat", a precizat Dorinel Munteanu.

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat, pe teren propriu, în faţa Astrei Ploieşti.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (14)
renegatul_
renegatul_  •  15 Octombrie 2011, 22:38

Eu unul v-am inteles strategia si era normal ca jucatorii care au adus primul titlu sa aiba sansa sa joace in CL, dar se vede ca s-a scos untul din ei si ca nu mai pot tine pasul cu performanta...la iarna pastrati numai ce considerati ca se merita pastrat, iar restul la reciclare in divizia B!

ianix
ianix  •  15 Octombrie 2011, 19:53

Dorinel Munteanu si a aratat valoarea,ii tb echipa.Cateva transferuri in iarna si Otelul o sa si revina.RESPECT DORINEL!sper sa ramai f multi ani la Galati.

leutzu3200
leutzu3200  •  15 Octombrie 2011, 17:03
Postat de duta_dd pe 15 Octombrie 2011, 13:46

ce sa-si dea demisia mocofanul asta... asta trebuie demis! asta e dorinele! nu mai cumpara nimeni din conducere meciuri, acum esti pe propriile picioare: si se vede ...

esti un borcea prietene..ai zis in 2 propoziti greseli care pana si un copil ar fi gandit sa nu zica..ne P.S.A.M pe c.a.p.i.t.a.l.a v.o.a.s.t.r.a.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează