FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL

VIDEO Dorinel Munteanu, probleme mari de lot înainte de FCU Craiova - Oțelul: „Nu-mi fac planuri”

Oțelul Galați are un singur fundaș central disponibil cu FCU Craiova. FOTO: Oțelul Galați
Oțelul Galați are un singur fundaș central disponibil cu FCU Craiova. FOTO: Oțelul Galați

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 21:39 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 22:17

Dorinel Munteanu (55 de ani) va fi nevoit să improvizeze în meciul FCU Craiova - Oțelul Galați, din etapa a doua a play-out-ului Superligii. Antrenorul gălățenilor se confruntă cu probleme mari de lot din cauza accidentărilor, astfel că va fi nevoit să improvizeze în compartimentul defensiv.

  • FCU Craiova - Oțelul se joacă duminică, de la ora 14:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” și va fi liveTEXT pe GSP.ro. Primasport 1, Orangesport 1 și Digisport 1 vor transmite meciul la TV.

Înaintea rundei, formația de la malul Dunării ocupă locul 11 în campionat, cu 20 de puncte acumulate, în timp ce FCU Craiova se clasează pe poziția a 14-a, cu doar 16 puncte, cu două mai mult față de lanterna roșie FC Botoșani.

Dorinel Munteanu are un singur fundaș central disponibil

Oțelul va avea la dispoziție în duelul din Bănie un singur fundaș central, Costin Ghiocel, astfel că Dorinel Munteanu va fi nevoit să apeleze la o soluție de avarie.

Dragan Lovric și Jonathan Cisse sunt accidentați, iar Francois Yabre este incert, motiv pentru care mijlocașul defensiv Diego Zivulic ar putea face cuplu în axul defensiv alături de Costin Ghiocel.

După partida cu FCU Craiova, în decurs de o săptămână, moldovenii o vor înfrunta pe Universitatea Craiova, în sferturile Cupei României, în deplasare, și pe Dinamo, pe teren propriu.

„Pentru noi, urmează o triplă într-o săptămână, ca să zic așa. Ca întotdeauna, nu-mi fac planuri de astăzi pentru cele trei jocuri, ci mă gândesc strict la primul meci, cel de duminică, cu FCU Craiova. Este un meci foarte greu, cu puncte importante puse în joc.

Deși n-am jucat niciun meci amical, am avut antrenamente foarte intense, ne-am pregătit foarte bine. Vom trata toate jocurile la capacitate maximă.

Din acest moment, fiecare punct este important, la fel cum important va fi și meciul cu cealaltă echipă din Craiova, din Cupa României.

Punctele sunt vitale în play-out pentru toate echipele, fiecare grupare are obiectivele sale de îndeplinit”, a declarat Dorinel Munteanu într-o conferință de presă.

Încredere totală în Bodișteanu

Dorinel Munteanu își pune mari speranțe în Ștefan Bodișteanu, autorul unui gol în meciul România U20 - Polonia U20 1-1, în Liga Elitelor.

„Sigur, mă aștept la o evoluție bună din partea lui (Bodișteanu - n.r.). Am făcut apel către el să revină cu picioarele pe pământ, după întoarcerea de la echipa națională. La calitățile lui putea să facă și mai mult la națională.

Sper să fie într-o dispoziție bună de joc, ceea ce le cer tuturor. Vreau un joc colectiv bun al echipei noastre, agresiv, cu implicare totală”, a completat tehnicianul oțelarilor.

Nu menajez niciun jucător pentru următorul meci din Cupă. N-am făcut așa ceva niciodată, trebuie respectată fiecare competiție în parte. Avem și câteva probleme medicale, vom vedea până la ora jocului pe cine mă voi putea baza.
- Dorinel Munteanu

VIDEO. Dorinel Munteanu vrea toate punctele

Citește și:

Antrenor demis în Superligă » Ultimul eșec i-a fost fatal
CONCEDIERE
Antrenor demis în Superligă » Ultimul eșec i-a fost fatal
S-a dat FRF de gol? » 12 „tricolori” siguri de convocarea la Euro 2024 au apărut în campania sponsorului
EURO 2024
S-a dat FRF de gol? » 12 „tricolori” siguri de convocarea la Euro 2024 au apărut în campania sponsorului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1948
1948  •  31 Martie 2024, 10:35

poate sa intre el linistit in aparare,chiar fundas central, ca la cat de prost jucam, o sa faca fata cu brio.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează