FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Dorinel Munteanu: "Sîntem în regres"

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 21:26

Deşi gălăţenii au scăpat printre degete victoria după ce Viglianti a ratat un penalty în minutul 93, "Neamţul" nu e supărat pe jucător, ci îl încurajează să treacă peste acest moment greu

- Domnule Munteanu, cum se simt jucătorii după un nou final de coşmar?
- Eu sper că au trecut peste acest moment. Le-am zis că nu îi ajută cu nimic dacă se gîndesc la trecut. Sîntem o echipă unită şi sper să demonstrăm asta din plin în ultimele etape. Se simte un regres faţă de turul campionatului, dar asta nu mă îngrijorează, vom trece peste.

- Cum este Viglianti? Părea foarte supărat la finalul meciului...
- Cu toţii sîntem afectaţi, dar Gabi este cel mai afectat dintre noi. Trebuie să fie tare pentru că avem nevoie de el în acest final de campionat. Eu şi colegii lui l-am încurajat, la fel şi suporterii. O să vedeţi că se va revanşa.

- Cine decide executantul unui penalty?
- Eu alcătuiesc o listă de 3-4 jucători care vor "bate" la astfel de faze. Mai departe este treaba lor, care se simte mai stăpîn pe sine execută. Antal a bătut primul penalty, Gabriel a crezut că poate înscrie şi a decis să-l bată el pe al doilea.

- Sînteţi supărat pe el?
- De ce să fiu? Oricine putea să rateze, e vorba de ghinion. Au ratat alţii la campionate mondiale. Fotbalul îşi urmează cursul şi cu astfel de nereuşite.

- Care mai sînt şansele la titlu?
- Şansele sînt neatinse. Avem cinci etape în care să demonstrăm că sîntem cei mai buni. Presiunea este pe celelalte echipe acum. Să vadă şi ele cum e să joci în aceste condiţii! Lupta se va da pînă în ultima etapă şi cred din tot sufletul că vom ieşi campioni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
costyne17
costyne17  •  30 Aprilie 2011, 15:38
Postat de mariancapatina pe 30 Aprilie 2011, 12:27

@gazistu Augustus a facut tot ce a putut ca sa impiedice Otelul in meciul asta, dar tu esti orbit de subiectivism. La primul penalti, e fault din spate, se impune galben, daca atacantul mai e si in pozitie iminenta de a marca, asa cum a fost cazul acum cu Pena, singur cu portarul, se da rosu!!! Nu a dat nici macar galben! Se facea 1-1 cu Gaz M in 10 juma de ora, cu totul altul era meciul. La fiecare aut banal trecea un minut pana sa bata, iar el a dat un singur galben ptr tragere de timp. Stii ce s-a intamplat atunci? Portarul dupa ce ia galben se duce in poarta, ia bidonul si bea apa tacticos, continuind sa traga de timp. Fie doar si ptr sfidare, se da instant al 2-lea galben si eliminare!

AI PERFECTA DREPTATE OMULE.

costyne17
costyne17  •  30 Aprilie 2011, 15:35

CURAJ. Lasati, teoretic sa ia Vasluiul titlul.Noi galatenii trebuie doar sa speram.Nu ne-am nascut campioni,dar nici nu am da cu piciorul la vreo sansa cat de mica ar fi ea. Batem CFR-ul si Universitatea si suntem campioni.Teoretic. Pe Poli o rezolvam din mers...Este adevarat, din fata laptopului e mai simplu,pe teren sa lasam jucatorii sa-si faca treaba. Au si ei un mare interes.Daca nu pot e altceva.Oricum speranta moare ultima.Eu sunt convins ca vom fi CAMPIONI. FORTA OTELUL!!!

gabryolet
gabryolet  •  30 Aprilie 2011, 13:25

cu putina atentie Otelul putea avea avans 3 puncte fata de urmaritoare...ma refer aici la jocul cu dinamo cand am fost egalati in ultimile minute de la 3-1 si la jocul cu medias cand Viglianti a ratat un penalty in ultimul minut la scorul de 2-2.daca vor pierde titlul vor pierde pe mana lor......:(((dar sper sa nu se intample asta.HAI OTELUL!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează