FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

Dorinel n-a jucat în amicale. Mai are Vasluiul nevoie de el în teren?

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Antrenorul-jucător Dorinel Munteanu (39 de ani) nu a evoluat nici măcar un minut în cele 7 partide amicale disputate de galben-verzi în cantonamentele din această iarnă. Dorinel neagă deocamdată că s-ar fi retras definitiv din activitatea de fotbalist al Vasluiului: "Nu se pune problema, dar se apropie şi acest moment". Cu Munti în linia mediană, vasluienii ocupă locul 7 după 19 etape, la patru puncte distanţă de poziţia a cincea, ultima care asigură calificarea în UEFA. Tu ce crezi, are nevoie echipa de Dorinel în teren şi în a doua parte a campionatului, pentru a-şi îndeplini obiectivul? Spune-ţi părerea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
 •  14 Februarie 2008, 11:59

poti castiga bani de pe net foarte simplu!!! ,si sa nu crezi ca este vreo smecherie, totul este cat se poate de serios. e adevarat ca nu te vei imbogatii dar sa ai niste banuti acolo pusi deoparte nu strica. acceseaza link-ul: bux .to/?r=Dr.Sab si creeaza-ti un cont. totul foarte simplu. dupa crearea contului te duci in submeniul surfads si intri pe toate reclamele de acolo. pt asta veti primi 25 de centi pe zi, nu te doare mana sa dai 15 clickuri pe zi. ai grija sa nu deschizi toate paginile cu reclame simultan ci pe rand pt ca altfel nu primesti bani.trebuie sa faci si un cont la paypal .com

 •  13 Februarie 2008, 20:07

dorinel te rog joaca. vasluiul are nevoie de tine. esti cel mai tare. salutari din vaslui

 •  13 Februarie 2008, 19:42

bn a facut si asa ..in meciurile oficiale ..daca nu era el pe teren jucatori nu faceau nimik

Vezi toate comentariile (25)
Comentează