FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel pînă în 2015 » Munteanu e aproape sigur la Dinamo. Acţionarii au mai negociat şi cu Grigoraş şi Badea

Dorinel Munteanu îi va lua locul lui Bonetti pe banca dinamoviştilor.
Dorinel Munteanu îi va lua locul lui Bonetti pe banca dinamoviştilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 22:13

Chiar dacă situaţia se complicase aseară din cauza lui Bonetti, 95% Dorinel va fi numit la echipă zilele acestea.

Dorinel Munteanu revine în Ştefan cel Mare după 19 ani şi îşi reia activitatea de antrenor la două luni şi jumătate după ce a plecat de la Oţelul Galaţi. Antrenorul de 44 de ani a semnat, în prezenţa avocatului Florin Kovacs şi a preşedintelul Nicolae Badea, un contract valabil pînă în vara lui 2015. Pentru acest sezon, "Neamţul" are drept obiectiv cîştigarea Cupei României şi calificarea în grupele Europa League, urmînd să primească un salariu anual de 170.000 de euro, plus bonusuri importante la îndeplinirea obiectivelor.

Îl vrea pe Dinu la echipă
În timpul negocierilor, Dorinel a avut o doleanţă. Aceea de a-l avea alături pe Cornel Dinu, acesta urmînd să primească funcţia de director tehnic. De altfel, Munteanu l-a sunat personal pe Mister pentru a-l ruga să-l ajute în cunoaşterea actualului lot, plus sfaturi tactice. Dinu va participa la antrenamente, va fi legătura dintre conducere şi antrenor şi va veni cu propuneri legate de transferuri, dar mai ales de promovarea tinerelor talente din curtea proprie.

"E lot valoros, ne putem bate la primele locuri!"
Dorinel Munteanu este convins că poate face treabă bună în Ştefan cel Mare şi crede că lotul actual se poate bate la primele locuri. "Dacă dăm puţin timpul în urmă, mai exact cu o lună şi jumătate, vedem că la Dinamo s-au impus drept obiective titlul şi cupele europene. Este un lot valoros, care cu siguranţă se poate bate la primele locuri. Sincer, mi-e dor să revin, situaţia este delicată, dar cu trei victorii la rînd ajungem iar între primele echipe din Liga 1", a spus "Neamţul".

"Vreau să-mi apropii fanii!"
Pentru a putea face treabă la Dinamo, Dorinel Munteanu ştie că trebuie să se împace cu suporterii, care l-au înjurat luni seară şi l-au scuipat în 2005 pentru că a ales să joace şi să antreneze la Steaua! "Ştiu foarte bine de ce fanii sînt împotriva mea, pentru că am jucat şi am antrenat la Steaua. Primul pas pe care trebuie să-l fac este să-mi apropii suporterii. E o situaţie delicată, neplăcută, dar rezultatele pe care le-am avut m-au adus în discuţie să ajung la Dinamo! Fanii ar trebui să ţină cont de eventualele rezultate pe care le voi avea", a spus Dorinel la GSP TV.

Fanii l-ar fi vrut pe Grigoraş
Ionuţ Negoiţă a spus ieri că ar fi vrut să ţină cont şi de părerea fanilor care şi-au exprimat dorinţa de a fi adus Grigoraş într-un sondaj pe GSP.RO. "Ţinem cont de sondaje, de ceea ce vor fanii. Gazeta a dat nişte nume dorite de suporteri, am luat în calcul şi asta, dar şi dacă îi vom aduce pe Mircea Lucescu sau pe Mourinho, tot vor fi unii nemulţumiţi. Într-un sondaj GSP.RO, cititorii l-au desemnat favorit pe Petre Grigoraş cu 36%. Al doilea a fost Bonetti, cu 24%, şi apoi Dorinel Munteanu, cu 18%!

Cum poate pica totul?
Pînă aseară, acţionarii şi Dorinel Munteanu încă nu se puseseră de acord asupra tuturor aspectelor, existînd mici probleme la detaliile contractuale. Acţionarii susţineau că nu sînt probleme majore, însă apropiaţii antrenorului au transmis că dacă nu îi vor fi îndeplinite toate doleanţele, totul ar putea pica! În condiţiile în care Dorinel nu ar mai ajunge pe banca lui Dinamo, Ionuţ Badea, Petre Grigoraş, dar şi oamenii de casă Cornel Ţălnar şi Ionuţ Chirilă, devin soluţii.

Bonetti: "N-am demisionat"
Aseară şefii anunţaseră neoficial că Dario Bonetti şi-ar fi dat demisia împreună cu tot stafful tehnic, dar italianul a explicat tîrziu în noapte apropiaţilor: "Nu mi-am dat demisia, nu m-a sunat nimeni. Eu mîine mă duc la antrenament. Probabil că nu ştiu cum să scape de mine şi cineva din club a lansat zvonul ăsta."

"Revenirea mea în România, în 2004, s-a produs la Steaua pentru că domnul Piţurcă mi-a făcut singura ofertă! Acum sînt antrenor, iar eu trebuie să-mi fac datoria oriunde" (Dorinel Munteanu, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
reddogsv
reddogsv  •  15 Noiembrie 2012, 10:45

A iesit cum au vrut fratii! Dinu il accepta pe Dorinel iar acesta si-a manifestat dorinta de a lucra cu el! Astept prima infrangerere cand Mister il va ironiza pe Munti in direct la Digi spre satisfactia lui Grasanovici! Sper ca macar de data asta sa ma insel! Succes Munteanu!

reddogsv
reddogsv  •  15 Noiembrie 2012, 10:40

A iesit cum au vrut fratii! Dinu il accepta pe Dorinel iar acesta si-a manifestat dorinta de a lucra cu el! Astept prima infrangerere cand Mister il va ironiza pe Munti in direct la Digi spre satisfactia lui Grasanovici! Sper ca macar de data asta sa ma insel! Succes Munteanu!

hristac
hristac  •  15 Noiembrie 2012, 09:16

re lot de locurile5-8

Vezi toate comentariile (52)
Comentează