FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA BISTRIŢA 1-2

Dorinel sau Ionuţ Badea! » După înfrîngerea cu FC Braşov, Sabău e ca şi demis de la Rapid

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 00:43

Conducerea giuleştenilor e decisă să-l dea afară pe Sabău şi are pregătite două variante de înlocuire a acestuia. Rada va fi pe bancă la derby-ul cu Dinamo, de luni


Înfrîngerea cu FC Braşov a dinamitat şi mai mult situaţia din Giuleşti. Suporterii i-au cerut din nou demisia lui Ioan Ovidiu Sabău, iar patronul George Copos a organizat chiar în timpul meciului o şedinţă împreună cu preşedintele CA al clubului, Ioan Taban, şi cu Constantin Zotta.

Cei trei păreau hotărîţi aseară tîrziu să-i ceară lui Sabău să plece de la echipă şi aveau pregătite şi două variante pentru înlocuirea acestuia. Numele cele mai vehiculate erau cele ale lui Dorinel Munteanu, ultima oară la Oţelul, şi Ionuţ Badea, fost la FC Braşov.

"Treaba nu merge cu Sabău!"
Dacă George Copos a evitat dialogul cu presa, Ioan Taban a fost mai tranşant. "Sabău a fost un mare fotbalist, dar anumite lucruri nu merg. Rapidul nu stă într-un om, nu ştim ce se întîmplă. Dacă va pleca Sabău, sînt variante, nu asta e problema", a spus Taban. În şedinţa de azi-noapte, conducerea i-a propus lui Sabău rezilierea contractului, iar pînă la aducerea unui nou antrenor, interimar va fi Marian Rada, cel care va pregăti echipa şi la meciul cu Dinamo, de luni seară.

Sabău, discurs halucinant
Deşi sub presiune, Sabău a apărut la conferinţa de presă extrem de degajat. "Eu nu vorbesc de demisie. Eu sînt mulţumit de cum au jucat toţi fotbaliştii mei, dar în special de Texeira care a făcut cel mai bun meci de cînd sînt eu la Rapid. Sînt şi unele înfrîngeri, după care eu sînt mulţumit. Acum mă gîndesc cum să-i refac pe jucători pentru meciul cu Rapid. Le mulţumesc pentru atitudine, e o satisfacţie să-i văd pe jucători dăruindu-se atît de mult!", a mărturisit Sabău.


"În nici un caz Marius Şumudică nu este o variantă pentru Rapid. El a fost la noi, chiar dacă fanii îl vor, noi ne gîndim la altcineva!"
Ioan Taban, preşedinte CA Rapid

"Le mulţumesc băieţilor pentru acest debut minunat. Am meritat victoria, e clar asta. Şi eu am plecat de la Pandurii şi de la Steaua după înfrîngeri cu Rapid. Asta e viaţa antrenorilor"
Sorin Cîrţu, antrenor FC Braşov

"Cu un ochi plîng şi cu unul rîd, dar eu îmi fac datoria acolo unde sînt. Sper ca Rapidul să-şi revină cît mai repede. Am fost puţin bulversat, la începutul meciului m-am dus spre banca gazdelor"
Mugurel Buga, atacant FC Braşov

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
catzulinho
catzulinho  •  21 Octombrie 2012, 19:42

ulu sa vina DOrinel sa ne dea sperante din alea maxime, doamneeeei !

luciano86
luciano86  •  20 Octombrie 2012, 15:05

"Acum mă gîndesc cum să-i refac pe jucători pentru meciul cu Rapid." au rapidistii meci cu Rapid?:D

alexsimion
alexsimion  •  20 Octombrie 2012, 14:36

chiar daca nu e rapidist, cred ca Dorinel ar fii o solutie buna, ca sa mai puna biciul pe mercenarii astia....

Vezi toate comentariile (48)
Comentează