FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinţa lui Andrei Cristea: ”La Supercupa cu CFR să fim pregătiţi pentru un meci mare”

Andrei Cristea s-a întors la Dinamo după un sezon și jumătate la Karlsruhe, în liga secundă geramnă
Andrei Cristea s-a întors la Dinamo după un sezon și jumătate la Karlsruhe, în liga secundă geramnă

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 14:46

Revenit în această vară la Dinamo, Andrei Cristea a declarat că îşi doreşte ca la ora confruntării cu CFR Cluj, din Supercupa României, programată pe 14 iulie, echipa sa să fie pregătită pentru o partidă mare.

"Sîntem gata de cantonament, deşi e o perioadă destul de lungă, dar necesară. Îmi era dor de aşa ceva. Bine, nu am lipsit foarte mult. Ştiţi că afară nu se merge 2-3 săptămîni, dar eu cred că e o pregătire necesară şi foarte benefică. Sperăm ca la ora Supercupei cu CFR să avem o pregătire bună şi să facem un meci mare. Atmosfera acum e bună. Ca la Dinamo. Pentru că nu sînt încă meciuri, nu e presiune. Aşteptăm să vină meciurile şi pe urmă vom vedea", a zis Cristea la plecarea în stagiul din Austria, prevăzut pînă pe 9 iulie.

Atacantul de 28 de ani speră ca fotbaliştii dinamovişti să-şi primească restanţele financiare cît mai curînd: "Aşa e întotdeauna la noi. Dar o să treacă asta. Cred că orice jucător care a avut bani în contract şi i-a luat pînă la urmă. Este normal să se mai întîrzie, aşa e în România".

În privinţa relaţiei dinamoviştilor cu Dario Bonetti, Andrei nu crede că antrenorul italian nu e dorit, precizînd că ”fiecare jucător joacă pentru el şi pentru echipă, în acelaşi timp. Şi sînt convinscă trebuie să dea maxim să obţină totul pentru club. Nu cred în poveşti de acest fel!".

Un alt nou sosit în ”Ştefan cel Mare”, mijlocaşul senegalez Issa Ba (ex-Gaz Metan Mediaş), a afirmat: "Sînt foarte mulţumit că mă aflu aici. Normal că e echipa la care îmi doresc să joc, de asta am ajuns aici. Îi unoşteam pe jucătorii de la Dinamo, am jucat contra lor. Mă înţeleg bine cu toată lumea".

sursa: Mediafax

Citeşte şi ”Nu a mai jucat de un an, dar e considerat cel mai bun transfer făcut în această vară de o echipă din Liga 1!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
biancorossi
biancorossi  •  22 Iunie 2012, 00:08
Postat de bstefan pe 21 Iunie 2012, 17:57

Cel mai comic ar fi ca in pauza sa se incinga o miuta de-a latul terenului, intr-o parte trioul Badea,Porcea, Savulescu iar de cealalta parte Pszkany, Muiresan, Jevrone. Arbitrii, desigur Fekali Piperatul si Copos Savarina(de linia portii ca are masina cu opt viteze). Supervizori: Corleone si Nashu Pungashu, copil de mingi sparte, homunculul Mititelu. Circ asigurat, biletele vandute pana la ultimul, fonduri asigurate pe un an calendaristic. Invitate speciale in duet pentru prima data, Madonna si Lady Gaga cu dedicatie pentru propasirea hotiilor si inselaciunilor celor enumerati mai devreme. PS. Piturca si ceilalti saluta spectacolul de departe si de la masa de poker.

asa si care e ideea? tu vezi care e subiectul articolului? pentru pamflete acceseaza siteul urzica.ro

biancorossi
biancorossi  •  22 Iunie 2012, 00:07
Postat de misucfr pe 21 Iunie 2012, 18:32

Cu toate ca FRF a programat meciul la voi acasa o sa luati bataie. Asta este.

va rupem cu fulgi cu tot.

misucfr
misucfr  •  21 Iunie 2012, 18:32

Cu toate ca FRF a programat meciul la voi acasa o sa luati bataie. Asta este.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează