FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Dorit de Becali, Băluță a decis ce va face: "Asta e tot ce contează! Dacă vine oferta, voi pleca acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 14:58

CSU Craiova a făcut astăzi vizita medicală, iar Alexandru Băluță a fost vedeta zilei.

Jucătorul de 24 de ani e dorit insistent de Gigi Becali, care oferă 2,5 milioane de euro pe el, dar a spus să nu ia în calcul oferta de la FCSB, dorind să rămână la CSU Craiova.

"Gândul meu este doar la Craiova. Tot se aude că plec, că nu plec, dar eu sunt aici și asta este tot ce contează. Rămân aici și dacă va veni vreo ofertă din străinătate, voi merge acolo. Am învățat foarte multe de la domnul Mangia și îi mulțumesc. Eu trebuie să joc la fel, să înscriu goluri și să îmi ajut echipa.

Vreau să terminăm pe locul 1 și cred avem puterea de a o facede joc. Avem un lot bun, legat și toți au demonstrat că merită să joace aici. Sunt fericit lângă colegii pe care îi am. Mi-au scris mulți suporteri în această vacanță pentru că ei știu că voi rămâne aici", a spus Băluță potrivit Gazeta de Sud.

2.000.000 €este cota lui Băluță, care are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
109281833187216
 •  06 Ianuarie 2018, 02:20

ȘI UITE CĂ NU A REUȘIT CIOBANUL SUPREM SA TRANSFERE CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN ȚARĂ. FCSB -istii SUNT FOARTE DEZAMĂGIȚI. VOR FI ȘI MAI DEZAMĂGIȚI CÂND VOR TERMINA CAMPIONATUL PE LOCUL 3.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Ianuarie 2018, 00:15
Postat de dakesis pe 05 Ianuarie 2018, 17:55

si ce? si a fost accidentat. A jucat mai bine decat atetea petarde imbecalioate de care nu mai stiu aia din vest cum sa scape...

Cum naiba sa pleci tu, cea mai mare vedeta olteneasca din ultimii 10 ani la o echipa de esalon 3 dupa ce ai refuzat Barcelona? Daca era un jucator asa bun cum zicea lumea mergea si el la o echipa acceptabila nu la uca macaii unde nici macar nu joaca. La echipe de genul asta te du i cand ai 34 ani nu la 23 sau cat are aceasta speranta a oltenismului mondial.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Ianuarie 2018, 00:12
Postat de dakesis pe 05 Ianuarie 2018, 17:55

si ce? si a fost accidentat. A jucat mai bine decat atetea petarde imbecalioate de care nu mai stiu aia din vest cum sa scape...

A jucat extraordinar doar ca a jucat numai 5 minute. Si mai vorbim de petarde la alte echipe....... Asa isi pierde Romania credibilitatea in lume. Stiu, a fost accidentat, probabil la creier (asa mic si insignifiant cat e).

Vezi toate comentariile (11)
Comentează