FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Dorit de Steaua, Iliev a semnat prelungirea contractului cu "Ştiinţa"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2010 00:00

Fundaşul de 29 de ani, Valentin Iliev, va continua să joace în tricoul alb-albastru al Universităţii Craiova. Iliev a semnat prelungirea contractului cu "Ştiinţa".

Deşi era dorit de Steaua, apărătorul bulgar a preferat să continue la Craiova, după o discuţie cu finanţatorul echipei, Adrian Mititelu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
rngade
rngade  •  04 Ianuarie 2011, 23:39

De ce nu se face trimitere la niciun link din care sa fim siguri de o sursa oficiala?

hashishu_boy
hashishu_boy  •  16 Iunie 2010, 01:40

Doamne ajuta! Sincer sa fiu, eram sceptic, dar ma bucur ca Valentin ramane alaturi de noi pentru inca 2 ani, sper ca perioada de acomodare din aparare cu Gaman sa fi trecut si sa avem parte de cel mai puternic cuplu ce fundasi centrali din Romania! Multa bafta, Iliev! Hai Stiinta!!! :X

gac200076
gac200076  •  16 Iunie 2010, 01:23

il apreciez mult pe Iliev pt tpt ce a facut pt U Craiova! Fara el eram siguri in b! a si marcat citeva goluri f importante care chiar ne-au salvat! sunt f multumit ca l-am putut pastra! fara trica, credeam ca n-ar mai vrea sa prelungeasca, dar acum chiar ca sunt f multumit! va face un cuplu frumos alaturi de Gaman in centrul apararii! alaturi de Dananae pe dreapta vom avea o aparare buna!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează