FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dorit de Steaua, Marco Giampaolo ar putea ajunge la Roma

Marco Giampaolo
Marco Giampaolo

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 12:42

Unul dintre tehnicienii italieni aflaţi pe lista Stelei, Marco Giampaolo, ar putea ajunge la AS Roma

Echipa lui Totti este în căutarea unui antrenor, după ce Vicenzo Montella şi-a încheiat mandatul de interimar şi va ajunge la Catania. Giampaolo, 43 de ani, a intrat în atenţia Romei după ce Luis Enrique nu a ajuns încă la un acord cu trupa din capitala Italiei. Totuşi, situaţia lui Giampaolo este una extrem de încurcată, după ce Cesena a anunţat în urmă cu doar cîteva zile că antrenorul principal pentru sezonul viitor va fi chiar tehnicianul de 43 de ani.

Giampaolo a pregătit-o doar în turul campionatului trecut pe Catania. Italianul a fost în urmă cu două luni şi în România pentru a ţine un curs tehnicienilor din ţara noastră care doresc să obţină licenţa Pro. "Este un teoretician foarte bun, un antrenor modern, un tehnician care pune mare bază pe partea tactică de pregătire a meciurilor!", l-a caracterizat şeful Şcolii de Antrenori din România, Mircea Rădulescu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close