FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dosarul de apărare la UEFA, o enigmă pentru Reghecampf: "Nu ştiu cine se ocupă de asta" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 19:24

Steliştii vor afla luni dacă vor putea juca în Liga Campionilor. Campionii au trimis deja la UEFA dosarul prin care speră să scape de excludere.

Aflat în Austria în cantonament cu echipa, Reghecampf a recunoscut că nu ştie amănunte în privinţa apărării pregătite de oficialii campioanei.

"Sînt sigur că nu vom fi excluşi pentru că noi am cîştigat campionatul pe teren. Nu e normal să plătim noi pentru ceea ce s-a întîmplat acum 7 ani.

Eu nu ştiu cine se ocupă de caz. Am înţeles că domnul Argăseală va pleca în Elveţia, dar sincer să fiu, nu ştiu amănunte", a spus Reghecampf la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valerigazaev
valerigazaev  •  20 Iunie 2013, 20:59

ce RUSINE sa fii stelist )))))))))))

wertus
wertus  •  20 Iunie 2013, 20:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

aprob acest comentariu foarte clar si la obiect ,din pacate sunt multi cretini pe aici care au chiar sub 4 clase si ne polueaza cu cretinismele lor unii sunt cunoscuti exemplu Vaalahul pentru el s-a bancul in care Einstein spune ca de doua lucruri este aproape sigur prostia si univesul sunt infinite doar ca de univers are dubii i s-ar potrivi de minune .Doamne fereste de asa om pacat ca e roman .

doze
doze  •  20 Iunie 2013, 19:37

ce nu stiu mai multi e ca NN are interes sa piarda, dupa ce Hrebe i-a facut promisiuni atunci cand va prelua clubul de la cioban, adica la anul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează