FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

”Dosarul Lobonţ”: Sandu, Dragomir, Kassai şi Lupescu urmăriţi penal!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 13 iunie 2013 22:48

Un nou dosar se prefigurează pentru şefii fotbalului românesc! Iar Rapidul e unul dintre polii afacerii.

La jumătatea lunii martie, Judecătoria Sectorului 2 a decis, prin hotărîre definitivă şi irevocabilă, să solicite DNA începerea urmării penale împotriva a 6 oficiali din vîrful fotbalului românesc, pentru abuz în serviciu: Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Adalbert Kassai, Viorel Duru, Ionuţ Lupescu şi juristul FRF, Adrian Stîngaciu.

E vorba despre "dosarul Lobonţ", în care Corvinul ar trebui să primească de la Rapid suma de 2 milioane de dolari, dar clubul giuleştean a evitat plata datoriei prin divizarea clubului în UFC Rapid şi AFC Rapid.

Cei 6 vor trebui cercetaţi în legătură cu modalitatea de a oferi licenţă giuleştenilor în 2010 şi 2011, în ciuda existenţei respectivei restanţe către Corvinul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
sakamoto
sakamoto  •  15 Iunie 2013, 12:32

Cei doi croncobauri, - de la FRF si LPF- sint disperati. Ziua Judecatii se apropie. Prea multe ticalosii, prea multe delapidari. prea multe hotii pe fata. Prea multa sfidare a oamenilor cinstiti. Au ajuns acesti interlopi inamicii publici Nr 1. Intr-un viitor apropiat acesti infractori notorii, vor minca din piinea penitenciarului. O merita cu prisosinta! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iunie 2013, 11:03

Nu stiu de ce lipseste de aici, Valentin Alexandru, omul care conduce de fapt Liga !

anti_emigranti
anti_emigranti  •  14 Iunie 2013, 23:42

Lucrurile sunt atat de evidente ca pana si un orb de pe luna le poate vedea. Vor urma dosare asemanatoare si pentru steaua si dinamo care fiecare au datorii de peste 10mil de Eur primind licente tot prin divizari de societati. Astia au crezut ca fura pana pleznesc, noroc ca suntem in UE si ne obliga aia sa facem putina curatenie. mitica tata, nu mai ne povestesti ca ne dau astia afara din Europa??!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează