FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Doua achizitii

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2007 00:00

Rednic a plecat ieri in Belgia pentru a perfecta primele doua transferuri: atacantul Salou si mijlocasul Dalmat

Rapid a ripostat urgent la miscarile CFR-ului pe piata transferurilor. Ieri, Mircea Rednic a plecat in Belgia pentru a rezolva transferurile lui Ibrahim Salou (28 de ani) si Wilfred Dalmat (25). Primul e atacant la FC Bruges, al doilea joaca mijlocas dreapta pentru Mons. Cele doua achizitii ii vor costa pe giulesteni 1,5 milioane de euro, grosul sumei, 1 milion, constituindu-l pretul lui Dalmat.

"Puriul" il va observa simbata pe mijlocasul dreapta al lui Mons chiar in partida cu Anderlecht, un club cu care alb-visiniii concureaza pentru transferul jucatorului francez. Dalmat joaca la Mons de un an si jumatate, fiind adus de la Racing Santander. A mai jucat la Nantes, Marseille si Lecce. Antrenorul vrea sa mai vada un meci in Belgia, Cercle Bruges-Charleroi, ca sa se edifice asupra unui fundas central.

Copos vrea 3 jucatori

George Copos stie cum poate Rapidul sa treaca peste CFR Cluj: "Titlul e departe acum, dar daca mai aducem 3 jucatori foarte buni, putem sa refacem diferenta de 5 puncte care ne separa de ardeleni! Eu am antamat un fotbalist strain care poate juca de la mijloc in sus. Avem echipa si antrenor, dar ne mai trebuie totusi intariri".

Rednic: "Nu e bun locul 2!"
Mircea Rednic face nota discordanta cu jucatorii sai, care exulta dupa ce au incheiat 19 etape din campionat pe locul 2: "Pe mine nu ma multumeste pozitia secunda! De aceea vom face totul, in perioada de pregatire care urmeaza, ca sa fim campioni la vara! Mai vreau si 2-3 fotbalisti. Lotul pe care-l am acum e puternic, dar e nevoie de intariri si de concurenta".

"CFR, venim!"

George Copos a povestit cum i-a "intepat" pe sefii lui CFR Cluj: "Dupa victoria de la Piatra-Neamt, le-am dat sms-uri celor de la Cluj si le-am spus: «Venim, acum venim!». Am incredere ca noi vom fi campioni la sfirsit!". Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Rednic in acest sezon, Bozovici, e si el optimist: "Campionatul e lung, eu cred in cistigarea titlului!". (Cristina Negrila)

sicane cu Burdujan
Copos a venit mai tirziu la petrecerea de final de an a Rapidului si a intrat fredonind imnul giulestenilor. In stilul caracteristic, a batut palma cu jucatorii si a tinut sa o salute mai intii pe prietena lui Burdujan, lasindu-l pe atacant cu mina intinsa. "Asa o sa fac si eu cind o sa negociem contractul", a replicat fotbalistul care refuza prelungirea contractului cu Rapid scadent in vara lui 2009.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează