FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Două decizii importante luate la un club de play-off: "În acest moment nu mai e antrenorul echipei" + ce a hotărât președintele

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 18:13

Președintele Astrei, Dani Coman, a anunțat că va rămâne în conducerea giurgiuvenilor, în ciuda ofertelor pe care le-a primit în această vară. În schimb nu e clar că Gigi Mulțescu va mai continua. 

"Am avut trei oferte pe adresa mea. Două dintre ele au fost de la cluburi din Liga 1, dar în cele din urmă, după ce m-am gândit mai bine, am luat hotărârea să rămân la Astra. Avem treabă de făcut în continuare şi sunt convins că am luat cea mai bună decizie", a spus Coman conform Fanatik.

...despre Mulțescu: "Domnul Mulţescu nu mai este în acest moment antrenorul nostru deoarece i-a expirat contractul. Am avut unele discuţii, dar încă nu am ajuns la un acord de prelungire cu dânsul.

Trebuie să îl aşteptăm pe domnul Niculae să se întoarcă în România din străinătate şi vom decide în cele din urmă cu ce antrenor vom merge mai departe”, a mai spus Coman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează