LIGA 1  ·  DECIZIE

Două decizii importante luate la un club de play-off: "În acest moment nu mai e antrenorul echipei" + ce a hotărât președintele

Marti, 29 Mai 2018, 18:13

Președintele Astrei, Dani Coman, a anunțat că va rămâne în conducerea giurgiuvenilor, în ciuda ofertelor pe care le-a primit în această vară. În schimb nu e clar că Gigi Mulțescu va mai continua. 

"Am avut trei oferte pe adresa mea. Două dintre ele au fost de la cluburi din Liga 1, dar în cele din urmă, după ce m-am gândit mai bine, am luat hotărârea să rămân la Astra. Avem treabă de făcut în continuare şi sunt convins că am luat cea mai bună decizie", a spus Coman conform Fanatik.

...despre Mulțescu: "Domnul Mulţescu nu mai este în acest moment antrenorul nostru deoarece i-a expirat contractul. Am avut unele discuţii, dar încă nu am ajuns la un acord de prelungire cu dânsul.

Trebuie să îl aşteptăm pe domnul Niculae să se întoarcă în România din străinătate şi vom decide în cele din urmă cu ce antrenor vom merge mai departe”, a mai spus Coman.”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1