FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-0

Două declarații amuzante făcute de Contra după meciul cu Viitorul » Cum s-a molipsit cu "Andonită" :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 08:45

După 0-0 cu Viitorul și primele puncte pierdute pe banca lui Dinamo, Cosmin Contra a oferit două declarații amuzante.

Antrenorul lui Dinamo a explicat de ce nu l-a convocat pe Patrick Petre, un jucător în formă, pentru duelul cu Viitorul.

"A fost o decizie tactică. A plouat torențial de dimineață, iar pe Patrick Petre nu-l ajutau condiţiile meteorologice. Vântul ne-a defavorizat în prima repriză, n-am știut să ne facem jocul", a spus Contra la TV Digi Sport.

Ulterior, Contra a vorbit și despre Danu Spătaru, ce mai nouă achiziție a lui Dinamo, și i-a greșit și numele și prenumele, numinându-l "Dan Spătar".

"Am decis să-l pun pe bancă pe Dan Spătar...Spătaru. El putea face faţă din punct de vedere fizic în asemenea condiţii meteo", a declarat Contra.

Și fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a făcut mai multe gafe de acest gen când antrena echipa alb-roșie. "Fălcosul" i-a spus la declarații lui Maxi Oliva, Maxi Lopez, iar pe Cobrea l-a numit Cernea. În plus, lui Hanca îi spunea Hancă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Martie 2017, 12:55

i-a fost frica sa nu-l ia vantul pe sus pe Patrick ? bai baiatule, fa ceva si pune niste masa musculara pe tine ca iti da unul un umar mai zdravan si te lasa in spital jumate de an ca pe Tanase.

bakunin
bakunin  •  14 Martie 2017, 12:38
Postat de dinamo100 pe 14 Martie 2017, 10:31

Povestea cu Patrick Petre e ciudata. Nu mi se pare ca Spataru sau Bawab ar fi niste zdrahoni care se deplaseaza mai usir pe ploaie si pe vant si totusi ei au fost introdusi, iar Petre n-a avut loc in lot!

Macar dan spataru canta frumos

bakunin
bakunin  •  14 Martie 2017, 12:37

"pe Patrick Petre nu-l ajutau condiţiile meteorologice" :))))))) Pe ppetre nu-l ajuta viata; orice fir de iarba il poate strivi

Vezi toate comentariile (10)
Comentează