FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două momente hazlii cu Negoiţă patron la Dinamo » "Păi au voie să facă două schimbări deodată?!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 15:54

Gazeta Sporturilor de azi prezintă o analiză detaliată a celor trei ani care au trecut de cînd Ionuț Negoiță este finanțatorul lui Dinamo.

Ziarul a amintit două momente cînd Ionuț Negoiță s-a făcut remarcat prin modul în care i-a amuzat prin cei din jurul său.

"Două schimbări în acelaşi timp?!"

Negoiță a apărut la Dinamo întîi ca sponsor, apoi ca acționar. Foarte pasionat de fotbal nu a fost niciodată. O persoană care a asistat la un meci alături de șeful din Ștefan cel Mare povestește un episod amuzant-uimitor:

"Adversara lui Dinamo pregătea două schimbări."Ce fac ăștia?", a întrebat Negoiță. "Intră X și iese Y, intră Z și iese Q". "Păi au voie să facă două schimbări deodată?!". "Da, chiar și trei!"". Patronul mai învățase o lecție despre regulile din fotbal.

Rîdea de Piovaccari şi anunţa prăbuşirea Stelei

Exact acum 2 ani, în vara lui 2013, Steaua îl împrumuta pe italianul Federico Piovaccari.

"Cu jucători precum Piovaccari, Steaua va începe să regreseze, iar Dinamo va urca, o să vedeţi! Să tot aducă astfel de jucători, pentru că se va duce la vale!", spunea atunci Negoiţă.

Ce a urmat? Piovaccari a marcat în ambele meciuri din play-off-ul Champions League, cu Legia Varşovia, după care a punctat și contra lui Basel, în grupe, în timp ce Dinamo a ratat podiumul în Liga 1. Atacantul italian pe care Steaua îl împrumutase de la Sampdoria a trecut în sezonul următor la dueluri cu Messi și cu Cristiano Ronaldo în Primera Division, ca jucător al lui Eibar.

Citește în Gazeta Sporturilor de azi sau în varianta digitală analiza făcută asupra lotului lui Dinamo și cum s-a schimbat echipa în trei ani.

Alte materiale din ediţia tipărită de astăzi sau din Gazeta Digitală:

√ Interviu exclusiv cu Pawel Golanski, polonezul care a revenit în Liga 1 să-i fure titlul Stelei

√ Reportaj exclusiv de la Red Bull X-Alps 2015, cursa care traversează Alpii

√ Cele mai bune pariuri sînt în Gazeta de azi! Mergi pe mîna noastră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
fcslbz2003
fcslbz2003  •  07 Iulie 2015, 03:27

se baga in seama toata *** fcsb-ista care habar nu are ce inseamna sa iubesti un club. Becali isi face jocul cu periuta prin gura voastra si apoi veniti sa *** pe forum tot ce nu e legat de MANDRA ECHIPA A PARTIDULUI. Nu sunt dinamovist dar apreciez acest club mai mult decat cea mai iubita echipa din Romania............................................................................de catre ***. ah da, ***! cius~

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaucl
steauaucl  •  06 Iulie 2015, 22:03
Postat de zidane92 pe 06 Iulie 2015, 21:29

Becali 4 participari in grupele CL,6 titluri,singura tripla din istoria campionatului romanesc,semifinala de Cupa Uefa,Negoita cel mai slab finantator din istoria lui Dinamo,se da patron pe banii din transferuri,drepturi tv,sponsorizari facand balanta venituri Dinamo-cheltuieli Dinamo in cei 2 ani de jumatate de Negoita patron rezulta ca asta a investit la club la fel ca si mine nimic,deci de maine si eu ma voi considera patron la Dinamo,cea ma slaba clasare din ultimii 43 de ani,dinamitarea vestiarului exact in momentul unor calificari iminente in europa,reactivarea si pentru asta nu o sa il iert niciodata putem sa castigam si champions league cu negoita patron tot o sa il injur REACTIVAREA UNUI SECURIST IN FRUNTEA CLUBULUI DUPA 25 DE ANI DE LA REVOLUTIE,SECURIST CUNOSCUT INAINTE DE 89 CA ADUCEA FEMEI IN VESTIARELE ARBITRILOR LA MECIURILE EUROPENE ALE LUI DINAMO! Gata terminati cu textele si prostiile astea,ne-am saturat cum clubul pe care il iubim moare si e bataia de joc a tuturor agramatilor si manelistilor care tin cu steaua au echipa favorita steaua si dupa ii aducem la Dinamo,ne-am saturat sa visam si sa speram ca va fi bine cand totul e murdar si puroiat la echipa,ne-am saturat sa isi bata joc toti pescarii de noi prin europa si sa facem ce? sa mergem sa sustinem un proiect condus de un securist si nepotul lui care plateste postaci si ziaristi in presa sa ii laude cu surle si trambite proiectul! NE-AM SATURAT,STOP SI DE LA CAPAT!!!!!!

HOPA.... dar ce ai patit ??? ati dat cu capul in zid??? nu pot sa cred ...cam tarziu vere... PREA TARZIU !!! dinamo nu are decat doua variante... 1: DECADE pana la faliment.... 2 : continua asa sa supravietuiasca din minciuni .. asta fiind valabil doar o scurta perioada de timp deoarece deja are probleme cu datoriile ...si dupa aceasta perioada ghici ce ??? Faliment !!!! ORICUM AI LUA-O TOT ACOLO AJUNGE !!!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Iulie 2015, 22:01
Postat de brancusi pe 06 Iulie 2015, 21:43

Zidare,si tu esti pseudo-arhitect,baby-sitter sau piccolo prin Irlanda?

OOPS CE V A ATINS COARDA SENSIBILA? PSD UL, *** SAU CE? SI DE UNDE STITI CA E IN IRLANDA..?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează