FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Două momente memorabile » Vojnovici a dezvăluit care clipele din cariera sa pe care nu le va uita

Vojnovici a fost felicitat de suporteri la final
Vojnovici a fost felicitat de suporteri la final

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Căpitanul ”cîinilor” susține că victoria cu rivalii lui Dinamo și salvarea clubului de suflet din primăvară vor rămîne cele mai dragi amintiri.

Alioșa Vojnovici, 30 de ani, a ținut să transmită un mesaj de mulțumire suporterilor dinamoviști, fiind impresionat de atitudinea fanilor.

Căpitanul "cîinilor", Alioșa Vojnovici, a fost emoționat de victoria lui Dinamo contra Stelei, scor 3-1, dar și de cei 10.000 de spectatori din Ștefan cel Mare. Mijlocașul croat de 30 de ani a ținut să transmită fanilor un mesaj prin intermediul Gazetei Sporturilor.

"Simt nevoia s-o fac, dar, mai întîi, vreau să vă spun o scurtă poveste. Eu sînt din Osijek și, înainte de a semna cu Dinamo, am jucat în primăvară acolo. În ultimul meci, trebuia să învingem ca să rămînem în prima ligă croată, iar eu am dat gol în minutul 90, din penalty, și-am învins cu 3-2. Așa că acel meci, plus acesta, de duminică, sînt cele două partide de referință pentru sufletul meu. Cînd vezi cît de mult contează un simplu meci de fotbal pentru oameni, nu poți să nu te gîndești că trebuie să învingi ca să-i mulțumești! Cred că acest 3-1 cu Steaua a fost mai mult pentru fani, decît pentru echipă, eu așa simt. A fost modul nostru de a spune "vă mulțumim" oamenilor care vin la stadion și ne încurajează, indiferent că e frumos afară sau plouă", a mărturisit Vojnovici.

Impresionat

Miha Mevlja a savurat victoria din Derby de România și a ținut să aibă o amintire: "M-am trezit dimineață să iau ziarul Gazeta Sporturilor, ca să pun un coleg român să-mi traducă, și-am văzut că sînt în poza de prima pagină. Mare bucurie! Pentru că orice fotbalist își dorește să facă lucruri pe teren pentru a fi apreciat, iar un succes într-un meci important rămîne peste ani ca o amintire neprețuită. Mai ales că sînt străin pentru România. Dar mă simt apreciat de către oamenii de la Dinamo, experiența de aici este peste așteptări".

1 golși două pase decisive a reușit Vojnovici pentru Dinamo în acest sezon în 19 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Noiembrie 2015, 12:37

combinata croato-sloveno-camureneza merge de minune. alaturi de ei, cerniauskas, van haaren, shalaj si gnohere isi fac treaba foarte bine. transferuri bune spre foarte bune (cazul vojnovic, palic, mevlja, cerniauskas).

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Noiembrie 2015, 12:33
Postat de theodoric pe 24 Noiembrie 2015, 11:41

are de lucrat la multe ...)

N-am vrut sa fiu rau! Am zis sa las omul sa se bucure...:))))))

fosters
fosters  •  24 Noiembrie 2015, 11:56

titlu cu bold si rosu " care clipele din cariera sa pe care nu le va uita " nici titlul nu il verificati pe bune !?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close