FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Două plecări de ultimă oră de la FCSB! Agentul a fost anunțat să le caute echipe

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 09:27

Vlad Achim şi Marian Pleaşcă sunt istorie pentru FCSB. Cei doi ar fi trebuit să se întoarcă sub comanda lui Dică, ei nu mai intră în planurile tehnicianului şi sunt liberi să îşi caute angajamente.

Anamaria Prodan, agentul celor doi, a fost deja anunțată de conducerea vicecampioanei, iar în perioada viitoare va trebui să le găsească echipă acestora, anunță TV Digi Sport.

La reunire se va întoarce, în schimb, Daniel Benzar, cel care a avut evoluții foarte bune în tricoul celor de la Voluntari. 

Vlad Achim a evoluat în a doua parte a sezonului la FC Botoșani sub formă de împrumut. A adunat 11 partide în tricoul moldovenilor. Fotbalistul e cotat la 500.000 de euro.

Marian Pleașcă a fost împrumutat la FC Voluntari, unde n-a avut evoluții foarte bune. A strâns 7 meciuri, oferind o pasă decisivă. În acest moment jucătorul e cotat la 350.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
invinctus
invinctus  •  04 Iunie 2018, 15:27

La Calarasi la " prietenul " ei apropiat Alexa !!!!

zizu
zizu  •  04 Iunie 2018, 13:38

oare ce s a intamplat.....? ca madama prodan,impresariaza numai superjucatori!

dora
dora  •  04 Iunie 2018, 10:48

Sa vedeti ce trupe isi vor trage Sibiul si Calarasiul cu cei care isi vor rezilia contractele de la echipele retrogadate...ori cu cei dati afara de la alte echipe. Iar majoritatea prostilor care au tras la promovare vor ramane tot in "B".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează