FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE / CINE RĂMÎNE ÎN LIGA 1

Două scenarii vehiculate în fotbalul românesc înainte de meciurile care decid ultimele două retrogradate din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 12:53

Ultima etapă din acest sezon competiţional programează la Chiajna și Brașov două meciuri la capătul cărora vom cunoaşte ultimele echipe care retrogradează din prima ligă.

Ilfovenii vor juca în faţa Petrolului, iar braşovenii se vor lupta pentru a rămîne pe prima scenă cu Gaz Metan, ambele echipe avînd nevoie de victorie şi de jocul rezultatelor de la Chiajna- Petrolul.

În această dimineaţă, persoane din fotbalul românesc au lansat mai multe scenarii înaintea partidelor din această seară, care vor decide cine va ajunge în Liga a II-a din sezonul viitor.

SCENARIUL 1. CHIAJNA - PETROLUL
Pentru că oficialii Ligii vor da drumul atît în prima repriză, cît şi în a doua la meciurile programate la aceaşi oră în acelaşi timp, oficialii de la Chiajna şi-au făcut un scenariu pentru a întîrzia partida cu Petrolul. "În timpul reprizei a doua vor porni din senin aspersoarele de apă! Nimeni nu o să ştie ce se întîmplă şi o dureze ceva pînă problema o să fie rezolvată. Altfel nu avem cum să întîrzierm meciul pentru a afla înainte ce se întîmplă la Braşov", spun surse din cadrul echipei de lîngă Bucureşti.

1,60 este cotala casele de pariuri ca ilfovenii să cîştige cu Petrolul, în timp ce ploieştenii care nu mai pot urca deloc în clasament au cota 5,25 pentru un succes cu Chiajna

 Cum se salvează Chiajna

- cu o victorie cu Petrolul, însă Gazul ar trebui să se împiedice sau să cîștige în fața Brașovului la o diferență mai mică decît o va face Chiajna
- cu un egal, dar Gazul să piardă cu Braşov

SCENARIUL 2. FC BRAŞOV - GAZ METAN
Pentru a rămîne în prima ligă, braşovenii au nevoie obligatoriu de victorie cu Gaz Metan, iar Petrolul să o bată pe Chiajna! Informaţiile din lumea fotbalului susţin că în cazul în care Chiajna va conduce cu Petrolul, iar şansele ploieştenilor să revină sînt foarte mici, atunci braşovenii se vor da la o parte şi îi vor lăsa pe medieşeni să se impună. "Mai bine să ne batem cu Chiajna în Liga a II-a, decît să dăm peste Gaz, care are oarecare forţă financiară. Dacă rezultatul de la Chiajna E clar în favoarea ilfovenilor, atunci vom pierde cu siguranţă cu Gazul şi vom merge în liga secundă cu cei de la Chiajna", spun oameni influenţi de sub Tîmpa.

2,25 este cotala victorie pentru Gaz Metan, echipa care are cele mai mari şanse să rămînă în prima ligă şi în sezonul viitor, în timp ce braşovenii au primit cota 3,04 pentru un succes în această etapă

Cum se salvează Gaz Metan

- cu o victorie în faţa Braşovului, dar Chiajna să bată cel mult la același număr de goluri
- cu un punct în meciul cu FC Braşov, doar dacă și Chiajna obține cel mult un egal cu Petrolul

Playtech: BOMBĂ! Flavius Nedelea a RUPT TĂCEREA după despărțirea de Anamaria Prodan. ADEVĂRUL s-a aflat ACUM!


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Mai 2015, 17:36
Postat de xftw pe 27 Mai 2015, 15:29

Ati innebunit de tot... Tolontane,tu chiar nu te uiti ce se scrie pe aici???

..)))))) just si salve tie.

zidane92
zidane92  •  27 Mai 2015, 15:55
Postat de xftw pe 27 Mai 2015, 15:29

Ati innebunit de tot... Tolontane,tu chiar nu te uiti ce se scrie pe aici???

Pe site scrie oricine vrea sa fie colaborator la gsp pentru un salariu mediu si sa capete experienta in bransa in principal studenti la jurnalism ,care multi dintre ei probabil nici nu stie sa scrie si sa vorbeasca corect,eu am un obicei de a cauta pe facebook toate numele care apar la semnatura articolelor de pe site-urile ziarelor de sport si nu mica mi-a fost mirarea cand am observat "colaboratori" care nu aveau nici liceul terminat sau care erau in anul 1 la facultate la jurnalism sau chiar la ase si deci nu aveau treaba cu "gazetareala"! De pe 20 iunie ,daca sunt interesati ,ma ofer eu sa le arat la astia ce inseamna fotbalul,ei habar nu au,copiaza ce gasesc pe digi sau alte surse!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Mai 2015, 15:40
Postat de sphinxx pe 27 Mai 2015, 15:20

problemele psihice se trateaza la spital nu pe gps.ro :))))) la anul sper sa te sdistrezi la o samanta privind spectacolul fotbalistic oferit de echipa ta fara identitate in compania satelor si comunelor, si sper sa intre si in play-off numai sate si comune poate reziliaza aia drepturile tv de tot, intra toti la puscarie si se face liga FCSB in care joaca doar echipa ta de suflet cu ea insasi si impotriva demonilor pe care ii strapunge Sf Gheorge cu sulita

echipele alea de la sate,de care zici tu,sunt mai puternice decat rapidul tau care a retrogradat,deci si lupta e alta cu o echipa de la sat,decat o amarat ca rapid!tu esti doar un frustrat,care ar vrea ca in liga 1 sa joace numei "numele",nu cine merita!!!avem nevoie de un fotbal puternic...nu de nume unul si unul pe teren.chiajna,viitorul si alte sate,sunt cu 10 clase peste rapid in momentul asta..cums a dai afara un sat,si sa lasi rapid,care nu face fata nivelului din liga 1?????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează