FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două ținte ratate de Dinamo în vară » Rednic, mesaj indirect pentru o nouă achiziție: "Ești a treia variantă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 13:18

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre campania de achiziții făcută de "cîini" și a mărturisit că echipa a ratat doi jucători.

"Consider că am făcut o campanie de achziții bună și am adus jucătorii pe care i-am vrut.

Pe postul de fundaș stînga am avut trei variante. Primul era Stopira, de la Videoton. El era foarte bun pe fază defensivă și foarte bun pe faza ofensivă. Dar el a ales să rămînă la Videoton.

Al doilea era Mulemo. El a venit la club și a negociat cînd eu eram în Italia. Dacă erau eu aici, semna cu noi. Mulemo era foarte bun pe faza ofesinvă și mai slab pe faza defensivă.

Al treilea era Ghomsi, care a și semnat. Este un jucător foarte bun și are o pregătire fizică excelentă. Face foarte bine faza defensivă, dar nu e așa bun pe atac. Dar am ales un echilibru", a spus Rednic la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
petcu.
petcu.  •  09 Septembrie 2015, 20:11

slab ghomsi dar si asta schiop e peste *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  09 Septembrie 2015, 19:34
Postat de zizu pe 09 Septembrie 2015, 14:02

numarati alea ratate de fcsb....! ce ati patit? nu va mai da becali bani ca sa puneti non stop cu fcsb?

Si asa e tristete mare pe articolele fcsbeului...:)))

zecs93
zecs93  •  09 Septembrie 2015, 18:08
Postat de el11 pe 09 Septembrie 2015, 13:42

O campanie de achiztii reusita, iar din spusele lui Rednic , din iarna sunt sanse mari sa vina si Elhamed . In alta ordine de idei , Mircea Rednic se pare ca ii reproseaza lui Dinu Gheorghe ca nu l-a semnat pe Mulemo cata vreme el nu a fost prezent la club si anunta ca il va da in judecata pe Turcu pt declaratiile facute . De asemenea,se pare ca mai urmeaza sa semneze si un tanar atacant de mare perspectiva . Mult succes Rednic , dinamovistii te sustin si te respecta !

In iarna vom vedea transferui mai bune ca astea pentru ca in iarna nu vom mai fi in insolventa si vom pregati sezonu urmator cand vom avea voie in cupele europene, atunci sa se tina tare FCSB-*** pe pozitii !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează